Tilaa
Mainos

Yamarin 67 DC — Tyylikäs ja menevä daycruiser

Isommista päiväretkiveneistä tutut varusteet ja ominaisuudet nostavat Yamarin 67 DC:n kokoluokkansa kärkeen.

08.02.2023

KirjoittajaMAINOS: YAMARIN

Yamarin 67 DC on täydellinen perheen tai kaveriporukan päiväretkivene, jossa on tilaa jopa kahdeksalle hengelle. Daycruiserin mukavuus yhdistyy linjakkaan moderniin muotoiluun, jossa rungon mustat yksityiskohdat, tummapintaiset suuret runkoikkunat ja musta tuulilasin kaari luovat tyylikkään ja viimeisteltyä laatua henkivän vaikutelman.

Yamarin 67 DC:n keskiössä on leppoisa avotila, jonka avulla aurinkoisista veneilypäivistä saa kaiken irti. Avotilassa on mukava U-sohva ja kaksipaikkaisen kuljettajan istuimen kääntyvä selkänoja täydentää istuinryhmän seitsenpaikkaiseksi seurustelualueeksi.

Avotilan keskelle saa pöydän ja aurinkoisina päivinä lepäillä voi aurinkopedillä. Käytännöllisyyttä täydentävät reilunkokoiset säilytystilat sekä mukitelineet.

Kulku veneeseen ja liikkuminen on helppoa ja turvallista suuren tasaisen keulakannen, kiinteiden portaiden, selkeiden askelmien ja isojen uimatasojen ansiosta.

Liukuovella varustettuun kajuuttaan tulvii valoa suurista runkoikkunoista ja kattoluukusta. Kajuutan vuoteen alla on suuri säilytystila.

Yamarineille tuttuun tapaan 67 DC:n ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Leveän vesilinjan ansiosta vene on vakaa ja kulku on tasaista. Huippunopeus Yamahan 250 hv:n moottorilla nousee 46 solmuun.

Ohjaamon suunnittelussa on panostettu tyylikkyyden lisäksi ergonomiaan. Näytön ja mittariston sijoitteluun on kiinnitetty erityishuomiota. Kuljettajalla on edessään selkeä 10-tuumainen Yamarin Q2 -näyttö, jonka saa lisävarusteena 16-tuumaisena.

Yamarin Q yhdistää samalle näytölle merikarttojen ja elektronisen navigoinnin lisäksi mm. veneen koko mittariston, käyttöohjeet ja opastusvideot, paikalliset sääennusteet, radion ja verkkoyhteyden. Tehokkaampi prosessori, nopeampi satelliittipaikannin, 4G-modeemi ja päivitetty käyttöliittymä tekevät suositun Yamarin Q2:n käytöstä entistäkin sujuvampaa. Yamarin Q -järjestelmän voi nyt liittää myös aina mukana kulkevaan Yamarin App -mobiilisovellukseen.

YAMARIN 67 DC
• Pituus 6,76 m
• Leveys 2,55 m
• Paino noin 1480 kg
• Henkilömäärä 8
• Moottorisuositus 150–250 hv

Lue myös nämä

X