Tilaa
Mainos

Yamarin 50 BR RIPAUS LUKSUSTA KESÄMÖKIN RANTAAN

50 BR jatkaa Yamarin-malliston uudistettua linjaa: se on moderni, tyylikäs ja monipuolinen joka mökin vene.

28.02.2022

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: Yamarin

Ensiesittelystään alkaen Yamarin on ollut suomalaisten suosikkivene. Sen vahvuuksia ovat aina olleet tarkoituksenmukainen käytännöllisyys sekä hyvä ajettavuus.

Uudessa Yamarin 50 BR:ssä yhdistyvät nämä samat ominaisuudet, entisestään jalostuneina. Se on tyylikäs ja toiminnallinen, helppokäyttöinen ja monipuolinen. Se on myös turvallinen vene.
Monipuolisuus näyttäytyy käytön kirjona. Yamarin ei ole vain mökkivene, jolla siirrytään maantien päästä mökin rantaan. Se on myös paljon muuta: kalavene, retkivene, vesiurheiluvene. Melkeinpä mitä vain.

Reilusti tilava

Uusi Yamarin 50 BR on nykyaikaisen, noin viisimetrisen avoveneen mallikappale: ulkoisesti kompakti, sisältä tilava. Leveä peräpenkki, tuulilasien suojassa olevat kaksi erillistä istuinta sekä monikäyttöinen keulatila antavat kaikille kuudelle matkaajalle valinnanvaraa istumapaikan suhteen.

Pulpettien välin sulkeva ovi suojaa sekä peräpenkillä että ohjaamossa matkustavia.

Tuulilaseja kiertää joka puolelta putkikehys, joka samalla palvelee tukevana ja turvallisena kaiteena. Veneessä onkin helppo kulkea, ja turkkipintaa on riittävästi vaikkapa heittokalastukseen.
Yamarin 50 BR on erinomainen vene retkeilyyn mökkirantaa kauemmas, ja 64 litran kiinteä, turkin alle sijoitettu polttoainesäiliö mahdollistaa pitkätkin retket. Taloudellisella 20–22 solmun nopeusalueella matkaa taittuu jopa satakunta meripeninkulmaa.

Säilytystilaa veneessä on runsaasti ennen kaikkea peräpenkin alla. Myös etupenkeissä on säilytystiloja.

Keulan avotilassa on istumapaikat kolmelle. Samalla ne palvelet askelmina, ja veneestä on yhtä lailla helppo nousta laidalta kuin keulasta. Kaikille kävelypinnoille saa lisävarusteena Softdeck-pinnoitteen, joka on jalan alla pehmeä ja liukumaton. Se myös pitää värinsä toisin kuin ajan mittaan harmaantuva tiikki.

Veneeseen saa peräosan kattavan kuomun, joka monipuolistaa veneen käyttömahdollisuuksia. Varsinainen varustelun herkkupala on monipuolinen Yamarin Q -järjestelmä. Sen 10-tuumaiselle näytölle saa navigointikartan lisäksi runsaasti muuta veneilyä helpottavaa informaatiota.

Yamarin-veneet ovat kautta vuosien saaneet kiitosta erinomaisista ajo-ominaisuuksistaan. Hyvä ajettavuus vaikuttaa merkittävästi veneen yleiseen merikelpoisuuteen. Yamarin 50 BR:n täysin uusi runko näkyy aiempaa pyöreämpänä keulaprofiilina ja taloudellisena matka-ajona. Moottorin teho-alue on 40–60 hevosvoimaa, mistä löytyy sopiva teho niin kevyeen ajeluun kuin raskaamman kuorman kuljettamiseen.

Uusi Yamarin 50 BR erinomainen osoitus siitä, mitä moderni ja harkittu avovene parhaimmillaan on.

INHAN TEHTAAT OY AB I

www.yamarin.com/fi

Lue myös nämä

X