Tilaa
Uutiset

Yamahan kevyimpien perämoottoreiden mallisto uudistuu

Yamahan perämoottorimallisto ulottuu aina 425 hevosvoiman XTO V8:sta kevyisiin sähköisiin perämoottoreihin. Nyt kevyimpien perämoottoreiden tuoteryhmä uudistuu.

25.01.2022

KirjoittajaSatu Björn

Kuvaajavalmistaja

Yamahan uusi B 6hp on kaksisylinterinen 212-kuutioinen moottori. Moottori on saatavilla parannetulla ergonomisella ohjauskahvalla tai etäruorilla ja kaasulla konsoliveneisiin. Suuren vääntömomentin ansiosta B 6hp sopii myös isompien veneiden perämoottoriksi.

Yamaha 25hp -malli on nyt saatavana sähköhydraulisella trimmillä ja kallistuksella – jopa lyhytakselisiin malleihin. Se sopii veneilijöille, jotka liikkuvat matalissa vesissä tai nostavat veneen säännöllisesti trailerille. Tämä mahdollistaa trimmin säädön ja täysin sähköhydraulisen kallistuksen helposti nappia painamalla myös entistä pienempiin veneisiin. Sähköhydraulinen trimmi ja kallistus toimii sähkökytkimellä.

Yamahan 15hp-mallistossa on nyt saatavilla lisää vaihtoehtoja, mukaan lukien sähköisesti käynnistettävä malli, jossa on myös sähköinen kallistus. Kaikkea tätä hallitaan ergonomisella ohjauskahvalla.

Sähkökäynnistettävä 15 hp perämoottori on aikaisemman pitkäakselisen lisäksi saatavilla lyhytakselisena. Sen sähköhydraulista kallistusta hallitaan etäkaasulla ja -ruorilla. Moottori mahdollistaa perinteisemmän venekokoonpanon, jossa ruori on keskellä venettä, ja se on samalla yhteensopiva laajemman venevalikoiman kanssa.

Yamaha T 9,9hp -mallissa on nyt sähköinen käynnistys, sähköhydraulinen kallistus ja erittäin pitkä akseli. Tämän ansiosta se sopii köliveneisiin ja pienempiin purjeveneisiin. Lisävarusteena saatavilla olevan etäohjainyksikön avulla moottoria voidaan hallita veneen ohjaamosta riippumatta siitä, edetäänkö purjeiden vai moottorin voimin.

Lue myös nämä

X