Tilaa
Uutiset

World Cup Palma: Lehtisen venekunta pudotusotteluihin kolmantena

08.04.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Jesus Renedo 

Aamu valkeni kauniin aurinkoisena, mutta tuuli antoi odottaa itseään. Ensimmäiset lähdöt siirrettiin ja kilpailijat joutuivat odottelemaan merelle pääsyä iltapäivään.

Päivän ensimmäisessä match race -purjehduksessa Yhdysvaltain Sally Barkowia vastaan Silja Lehtinen, Silja Kanerva ja Mikaela Wulff hallitsivat pelin ja ottivat pisteen kotiin.

Maailmancupia johtava ranskalainen Claire Leroy puolestaan voitti suomalaiset, jotka alkukierroksella olivat hänet päihittäneet. Suomalaisten kisa jatkuu USA:n Tunnicliffen ja Leroyn johdolla lähdettäviin pudotusotteluihin kolmantena.

Lauri Lehtinen ja Kalle Bask nousivat

Torstai sujui Lauri Lehtisellä ja Kalle Baskilla hyvin. Parivaljakko viihtyi kivenkovassa kultaryhmässä ja oli kahdesti kahdeksas ja kerran 11:s. Kokonaissijoitus nousi jälleen pari pykälää. Suomalaiset ovat 15:s.

– Hyvällä fiiliksellä jatketaan huomenna, mutta kolme kertaa on onnistuttava, jos meinataan mitalipurjehduksiin mukaan, Kalle Bask toteaa.

Sari Multalalla jälleen kaksijakoinen päivä

Sari Multala purjehti ensimmäisessä lähdössä toisena maaliin, mutta jäi toisessa lähdössä jälleen jälkeen, purjehtien 21:nneksi. Multalan kilpailu jatkuu 16:ntena.

Mitalipurjehdukset ratkeavat lauantaina.

Lisätietoa

Lähde: Sandra Itäinen
Kuva:
TROFEO S.A.R. PRINCESA SOFÍA – MAPFRE/Jesus Renedo

 

Lue myös nämä

X