Tilaa
Uutiset

Wissa 2013, Kalajoki: MM-kisoissa nyt 64 ilmoittautunutta

04.02.2013

KirjoittajaKiti Westerback

Rautio Sports

Kalajoen Hiekkasärkät heräävät toden teolla eloon maaliskuun alussa, kun satakunta kilpailijaa kerääntyy ratkomaan maailmanmestaruuksia jääsurffin eri lajien parissa.

Jo nyt kilpailuun on ilmoittautunut 64 purje-, leija- ja siipisurffaajaa. Ilmoittautuneet ovat kotimaan lisäksi Venäjältä, Ruotsista, Ranskasta, Sveitsistä, USA:sta ja Kanadasta. Ennakkoon ilmoittautuneiden lisäksi tulonsa ovat vahvistaneet myös Puolan, Latvian ja Liettuan edustajat.

Tapahtuman järjestää Kalajoen omaa seura Perämeri WindRiders ry. Tapahtumapaikkana toimii leirintäalue TOP Camping Kalajoen Hiekkasärkillä ja ravintola Surffari palvelee MM-kisapäivinä niin kilpailijoita kuin yleisöäkin.

Kilpailutapahtuma aloitetaan jo 2.-3.3., jolloin MM-taistoon lämmitellään avoimilla Suomenmestaruuskilpailuilla. Itse MM-tapahtuma avataan maanantai-iltana juhlallisin menoin Hotelli Sanissa 4.3. ja tiistaista lauantaihin jäällä kisataan aamusta iltaan.

Tapahtuman yhteyteen on suunnitteilla lasten hiihtokilpailu ja junioritason jääkiekkoturnaus luonnonjääareenalla. Ensimmäisenä kisaviikonloppuna jäällä pääsee myös testaamaan talvigolfia Kalajoki Golfin kanssa.

Tapahtuman suojelijana toimii Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs Bruce J. Oreck.

Lisätietoja

Lähde ja video: Kisan järjestäjä
Kuva: Rautio Sports
 

Lue myös nämä

X