Tilaa
Mainos

WILLY’S X8 UUTUUSVENE MATKALLE JA RETKELLE

Avoveneistään tuttu Willy’s Boats on laajentanut mallistoaan katettuihin.

28.02.2022

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: WILLY’S BOATS

Willy’s Boats on avoveneistään tunnettu lujitemuoviveneiden valmistaja, joka toimii Pohjanmaalla Pedersöressä. Yhtiön periaate on tarjota asiakkailleen kilpailukykyiseen hintaan laadukkaita käyttöveneitä, joiden ajo-ominaisuudet täyttävät vaativatkin tarpeet ja jotka ovat taloudellisia käyttää.

Willy’s-mallistoon kuuluu neljä eri kokoista avovenettä: 4,45 metrin soutu/moottorivene Combi sekä kolme pulpettivenettä, joista suurin on peräti seitsemänmetrin Willy’s x7.

Nyt Willy’s Boats on laajentanut mallistoaan myös katettuihin veneisiin. Willy’s x8 on Pilot-mallisesti moderni, yhteyskäyttöön suunniteltu keskikajuutallinen vene, joka kasvattaa mallistoa selkeästi suurempaan.

x8 on tilava, seitsemän hengen vene, jonka suurin pituus on 7,85 metriä. Kun veneen leveys on peräti 2,75 m, on kajuutassa reilusti leveyttä huolimatta kiitettävän leveistä sivukansista. Niihin voi valita joko Linedeck-pinnoitteen tai aidon tiikkiturkin mukavuutta tuomaan.

Kajuutassa on hyvät tilat viidelle hengelle, ja kokonaan avautuva suuri takaikkuna yhdistää sisätilat avotilaan.

Jos takaikkunan ja molemmin puolin ohjaamoa olevien sivuovien kautta ei saa riittävästi raitista ilmaa, sähköisesti toimiva kattoluukku auttanee asiaa.

x8 ei kuitenkaan ole pelkkä yhteysvene. Keulakajuutan kaksi täysmittaista makuupaikkaa tekevät siitä myös retkiveneen. Keulakajuutassa on lisäksi valmis paikka kemialliselle wc:lle, eikä pentteriäkään ole unohdettu: salongin peräpenkin alle on varattu pentterivalmius.

Willy’s x8:n suurin sallittu moottoriteho on 300 hv. Sillä vene saavuttaa yli 40 solmun huippunopeuden. Arkikäyttöön moottoriksi riittää Tohatsu BFT225, jolloin huippunopeus on 36 solmua ja kulutus alle yksi litra meripeninkulmaa kohti. 190 litran polttoainesäiliöstä riittää tällöin noin 200 meripeninkulman matkaan.

 

WILLY’S BOATS 

www.willysboats.fi

Lue myös nämä

X