Tilaa
Uutiset

Walticista Helsingin uusi Buster-kauppias

05.10.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Waltic_Ville Lehti

Buster on rekisteröintitilaston mukaan ylivoimaisesti Suomen suosituin moottorivene: lähes joka neljäs tänä vuonna myyty moottorivene oli Buster. Busterin myynti on lisääntynyt viime vuodesta yli 20 prosenttia ja erityisesti suosikkimalli L:n uuden version suosio on ollut suuri.

Herttoniemenrannan asema Helsingin moottorivenekaupassa vahvistuu, kun Waltic-boatcenteristä tulee Busterin uusi edustaja. Vuonna 1958 perustettu Waltic on yksi Suomen suurimpia ja vanhimpia veneliikkeitä. Yritys sai Finnboatin Vuoden venekauppias -palkinnon vuonna 2008. Valintakriteereinä olivat asiakastyytyväisyys, venealan kehittäminen sekä toiminnan pituus ja laajuus.

Ville Lehti Walticilta arvioi, että hyvä sijainti tukee veneilijöille tärkeiden palveluiden tarjoamista.

– Meille on helppo tulla, sillä Walticilla on sata metriä omaa laituria. Se helpottaa monessa tapauksessa veneen tuomista huoltoon tai talvisäilytykseen, Lehti kertoo.

Walticin palveluihin kuuluvat mm. elektroniikka-asennukset, Yamahan merkkihuolto, veneiden talvisäilytys ja laaja varustevalikoima. Lehden mukaan veneliikkeen oheispalvelujen merkitys on yhä kasvamassa.

– Itse tekeminen on vähentynyt selvästi, joten nykypäivän veneilijä vaatii huoltoja ja säilytyspalveluja avaimet käteen -periaatteella.

Ville Lehdellä on veneliikkeen asiakkaille yksi toive: olkaa ajoissa liikkeellä.

– Kun päätöksen veneen hankinnasta tekee ajoissa, se ennätetään varustella valmiiksi talven hiljaisina hetkinä. Tällöin asiakas saa parhaimmat edut ja myös vene voidaan luovuttaa haluttuun aikaan.

Buster ja Waltic järjestävät Herttoniemenrannassa uusien Buster-mallien koeajotilaisuuden 22.-23.10.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X