Tilaa
Uutiset

Vuoden veneilyteko 2010 -palkinto Seppo Seljavaaralle

12.02.2011

KirjoittajaMinttu Lieko

Markus Varis 

Vuoden Veneilyteko 2010 -palkinto on myönnetty Suomen Veneilyliiton puheenjohtajalle Seppo Seljavaaralle. Palkinnon saajan valitsee Veneilytoimittajat ry – Båtjournalisterna rf.

Palkinnolla Veneilytoimittajat ry haluaa kiittää Seljavaaraa hänen monivuotisesta työstään Suomen Purjehtijaliiton ja Suomen Veneilyliiton yhdistämiseksi. Liitot yhdistyivät vuoden 2011 alussa. Uuden liiton nimi on Suomen Purjehdus ja Veneily ry.

Veneilytoimittajat ry toteaa tiedotteessaan, että Seljavaaran työn ansiosta suomalaiset veneilijät saivat uuden yhdistyneen liiton, vahvan suomalaisen matkaveneilyn, kilpapurjehduksen ja kilpamoottoriveneilyn edunvalvojan ja puolustajan.

Palkinnon Seljavaaralle luovuttivat Laser Radial -luokan maailmanmestari Sari Multala ja Veneilytoimittajat ry:n hallituksen jäsen Markku Kuronen Venemessujen lehdistötilaisuudessa perjantaina.

– Olen erittäin iloinen uudesta liitosta. Veneily ja purjehdus kaipaavat esikuvia. Nyt meillä on samassa liitossa sekä Sari (Multala) että Sami (Seliö), Seljavaara totesi kiitospuheessaan.

Kuva: Markus Varis

 

 

 

Lue myös nämä

X