Tilaa
Uutiset

VK-Motors uusiin tiloihin

11.12.2010

KirjoittajaKiti Westerback

VK-Motors

Ruovesiläisen VK-Motors Oy:n uudet noin 1 000 m&³2; liiketilat sijaitsevat Kantatie 66:n varressa Ruoveden keskustan tuntumassa, Kuruntie 15:ssa. Myymälätilaa uudessa liikkeessä on noin 700 m&³2; ja huoltotilaa noin 300 m&³2;.

Liikkeen valikoimiin kuuluvat kaikki Yamaha-tuotteet (moottoripyörät, mopot, kelkat, ATV:t, perämoottorit ja vesijetit), Linder-, Suvi-, Finnmaster-, Päijän- ja Taimen-veneet, Ski-Doo moottorikelkat, Kymco-, Peugeot-, Keeway- ja Rieju-mopot sekä Muuli-, Aku- ja Majava-peräkärryt. Lisäksi valikoimissa ovat mm. Husqvarna- ja Stiga-tuotteet sekä JAPA-klapikoneet. Tuotevalikomaa täydentävät eri tuotealojen varusteet ja tarvikkeet.

Täyden palvelun konetalosta löytyvät myös kaikkien edustettavien tuotteiden jälkimarkkinointi ja huoltopalvelut saman katon alta.

VK-Motors Oy on perheyritys. Kelkka-, vene- ja pienkonemyynnin aloitti 1980 Virroilla K-rauta I. Kaikkonen. Toiminnan laajentuessa Iikka ja Ville Kaikkonen perustivat 1997 erillisen yhtiön, VK-Motors Oy:n, konekauppaan. 2000-luvun alussa VK-Motors Oy muutti omiin myymälätiloihin Ruoveden keskustaan.

– Tunnelmat uuden liikkeen avajaisten alla ovat odottavaiset ja luottavat. Konekauppa on jälleen vilkastunut ja olemme ylpeitä saadessamme tarjota alueellamme laatumerkit uusissa hienoissa puitteissa. Myös huoltopuoleen panostetaan entistäkin enemmän; tällaista palvelumahdollisuutta ei heti ole näillä tienoilla! Toivotammekin kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi meille! kertoi toimitusjohtaja Ville Kaikkonen.

– Vapaa-ajankonekauppiaiden usko tulevaisuuteen on tällä hetkellä erittäin positiivinen, josta on esimerkkinä tämäkin mittava investointi. VK-Motors Oy on tunnettu hyvästä ja asiantuntevasta palvelustaan. Nyt myös toimitilat ovat Suomen huippuluokkaa, toteaa johtaja Antero Sundberg Yamahaa edustavasta Konekesko Oy:stä.

Liike on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-14.

Lisätiedot

Kuva: Paikkakuntalainen

 

Lue myös nämä

X