Tilaa
Mainos

VETOKOUKUT KOTIMAISESTA ERIKOISLIIKKEESTÄ 3 VUODEN TAKUULLA

Ketju toimii jo 19 paikkakunnalla ympäri Suomen. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja laatutakuu tekee ostamisesta huoletonta.

20.02.2022

KirjoittajaMAINOS: Koukkupaja

Koukkupaja on vetokoukkujen asennukseen ja myyntiin erikoistunut kotimainen ammattiliike. Koukkupaja toimii Westfalia ja Aragon -vetokoukkujen maahantuojana, jonka lisäksi valikoimasta löytyy laadukkaat tuotteet mm. seuraavilta valmistajilta: Bosal, Oris ja Brink. Jokaiseen automalliin löytyy laadukas, turvallinen ja ammattitaidolla asennettu vaihtoehto.

Kokeneet asentajat asentavat vuosittain yli 10 000 vetokoukkua. Erikoistumisen ja suuren volyymin ansiosta jälleenmyyntihinnat ovat edullisia. Esimerkiksi Volkswagen Passatin vetokoukku maksaa asennettuna 570 euroa*. Koukkupaja tarjoaa ratkaisun myös erikoisempiin automalleihin ja premium-autoihin. Esimerkiksi BMW 5 F10 -malliin kiinteä vetokoukku maksaa asennettuna 670 euroa* ja irrotettava vetokoukku, joka ei vaikuta auton ulkonäköön, 820 euroa*.

VETOKOUKKU UUTEEN AUTOON

Vetokoukun asentaminen uuteen autoon Koukkupajan liikkeessä on usein huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin tehdastilauksena asennettava vetokoukku. Tehdastilauksen autoverolliseen hintaan verrattuna säästöä voi kertyä yli tuhat euroa.

Vetokoukun asennus uuteen autoon ei vaikuta auton takuuseen, vaan takuu säilyy ennallaan.

Koukkupaja toimii monen merkkiliikkeen alihankkijana ja asentaa vetokoukkuja myös uusiin autoihin.

KÄYTTÖVALMIS ASENNUS

Kaikki vetokoukut asennetaan täysin käyttövalmiiksi. Asennus sisältää jämäkän ja kestävän koukun lisäksi sähkösarjan liittimineen ja kaikki mahdolliset ohjelmointityöt.

Uusimpien automallien tietotekniikkaa vaatii asentajalta vahvaa ammattitaitoa. Väärin asennettu vetokoukku voi aiheuttaa tietojärjestelmään vikoja. Koukkupaja toimii yhteistyössä autoliikkeiden ja vetokoukkujen valmistajien teknisten asiantuntijoiden kanssa, minkä ansiosta ajantasainen ja viimeisin tieto on aina asentajien käytettävissä.

 

PERUUTUSTUTKIEN ASENNUS

Koukkupaja hoitaa myös peruutustutkien asennukset. Asennussarjat ovat usein samoja, mitä autojen maahantuojat käyttävät. Tällä hetkellä käytössä on Cobran niin sanottu piipparitutka. Tutka Ketju toimii jo 19 paikkakunnalla ympäri Suomen. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja laatutakuu tekee ostamisesta huoletonta. Tutka ilmoittaa tihentyvien äänimerkkien avulla lähestyvästä esteestä. Peruutustutkan voi asentaa lähes kaikkiin automerkkeihin. Hinta on vain 320 euroa*, ja vetokoukun asennuksen yhteydessä ainoastaan 280 euroa*.

3 VUODEN LAATUTAKUU TUO MIELENRAUHAA!

Koukkupaja myöntää asennuspaketille (vetokoukku + sähkösarja + asennus) 3 vuoden täyden laatutakuun. Takuu kattaa osat ja asennuksen. Takuu koskee myös peruutustukia.

 

 

www.koukkupaja.fi

Lue myös nämä

X