Tilaa
Uutiset

Veneet esillä, Naantali: Näyttely onnistui tavoitteissaan

29.08.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Veneet Esillä

Sunnuntaina  Naantalissa päättynyt käytettyjen veneiden myyntinäyttely sai ostajat liikkeelle.

Tunnelma oli koko viikon ajan hyvä ja myyjät olivat tyytyväisiä. Myyntinäyttelyn tavoitteena oli saattaa käytettyjen veneiden ostajat ja myyjät yhteen ja tässä onnistuttiin saadun palautteen perustella hyvin.

– Saimme sunnuntaina kuulla, että todellisia kauppoja oli tehty näyttelyn aikana useampia. Se on paras mahdollinen palaute mitä voimme saada, näyttelyn johtaja Juha Mäkinen toteaa.

– Suurin osa näyttelyveneistä oli yli 50 000 euron matkaveneitä. Sellaisen ostaminen ei tapahdu ihan yhden näkemisen perusteella ja uskonkin, että näyttely poikii lisää kauppoja tässä muutaman viikon sisällä, projektipäällikkö Tuomas Levanto kertoo.

Veneiden myyjät kertoivat saaneensa jopa kymmeniä kontakteja mahdollisiin ostajiin ja koeajoilla käytiin runsaasti. Kysyntää käytettyjen veneiden myyntinäyttelylle tuntuu siis olevan sekä ostajien että myyjien kannalta.

Saadun palautteen perusteella näyttää melko varmalta, että Veneet Esillä -käytettyjen veneiden myyntinäyttely saa jatkoa Naantalissa ensi vuonna.

Seuraavan kerran Naantalissa ihastellaan veneitä toukokuussa, kun Naantalin Venemessut täyttää laiturit uusilla veneillä 25.-27.5.2012.

Lisätietoja

Lähde ja kuva: Näyttelyn järjestäjä 

 

Lue myös nämä

X