Tilaa
Uutiset

Vene-lehti uudistuu vuodenvaihteessa

Lehden sisältö monipuolistuu lehden uudistuessa seuraavasta numerosta alkaen.

11.12.2022

Kirjoittajaveneen toimitus

Kuvaajakari hirvo/otavamedia

Vene-lehti uudistuu vuoden vaihteessa. Tarjolla ovat edelleen tärkeimmät veneilyaiheiset jutut ja uutiset, uusimpien veneiden esittelyt, koepurjehdukset sekä moottoriveneiden koeajot.

Samoin vene-elektroniikka ja varusteuutuudet säilyvät sivuillamme ja niiden määrä jopa lisääntyy. Lähes joka numerossa on myös laajoja vertailuja. Keväällä on luvassa muun muassa suuri ankkurivertailu ja jo tammikuun numerossa vertailemme biosidittömiä pohjamaaleja. Jo nyt tiedämme, että maaleista löytyi suuria eroja.

Uutena kirjoittajana aloittaa meteorologi Markus Mäntykannas, joka kertoo tulevissa artikkeleissaan varsinkin purjehtijoille tärkeistä säähän liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Purjehduksen ja purjeveneiden osuus Veneessä kasvaa muutenkin uudistuksessa hiukan, mutta myös moottoriveneet säilyvät edelleen keskeisessä roolissa. Iso joukko veneilijöitähän veneilee sekä moottoriveneellä että purjeveneellä.

Uudessa kilpapurjehdukseen keskittyvässä Regatta-osiossa erityishuomion saavat nuoret kilpapurjehtijat. Nuorten kisoja, harjoittelua ja koko harrastustoimintaa seuraamme jokaisessa lehdessä.

Lue myös nämä

X