Tilaa
Mainos

Vauhtia ja suorituskykyä Yamaha V MAX SHO -moottoreilla

Uudet VMAX-mallit tarjoavat tehoa ja monikäyttöisyyttä

09.02.2023

KirjoittajaInhan tehtaat

Alumiinirunkoisten Cross 57 VMAX ja Cross 62 VMAX -erikoismallien sydän on nelisylinterinen Yamaha V MAX SHO -nelitahtimoottori. Cross 57 BR:ssä kone on nimellisteholtaan 115-hevosvoimainen Yamaha VF115LA ja Cross 62 BR:ssä 150-hevosvoimainen Yamaha VF150XA.

V MAX SHO -moottorit ovat voimanpesiä, joilla saavutetaan parempi kiihtyvyys ja suurempi huippunopeus. Moottoreissa on elektroninen EFI-polttoaineenruiskutus, joka takaa vaivattoman käynnistyksen, vähäiset päästöt ja taloudellisuuden matka-ajossa.

Yamaha VF150XA on varustettu kahdella kannen yläpuolisella nokka-akselilla (DOHC) sekä säätyvällä nokka-akselin ajoituksella (VCT), joka muuttaa ilmanoton ja pakoventtiilien ajoitusta parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi mahdollisimman laajalla kierroslukualueella.

Tehokas kolmivaihelaturi lataa akkuja myös pienillä nopeuksilla, joten virtaa riittää lisälaitteille, kuten kalastajille tärkeälle keulasähkömoottorille.

VMAX merkitsee myös kattavampaa vakiovarustusta, johon kuuluvat mm. vahvistimen ja kaiuttimet sisältävä Entertainment- paketti, lattian pehmeä ja luistamaton Softdeck-pinnoite, vesihiihtokaari ja uusi, 12”:n Cross Q-älynäyttö, jonka avulla navigointi ja viihdetoiminnot yhdistyvät kätevästi samalle näytölle. Myös hyödyllinen rantautumispaketti sekä VMAX-erikosteippaus kuuluvat mukaan vakiona.

Lisävarusteina on saatavana mm. AIS vastaanotin, Fishfinder, aurinkopeti ja Q-näytön kauko-ohjain.

Lue myös nämä

X