Tilaa
Uutiset

Varianta, uusi pursi Suomen markkinoille

25.02.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Varianta 44

Saksalainen pörssiyhtiö Hanse Group AG on veneiden lukumäärällä mitattuna yksi kolmesta suurimmasta purjeveneiden valmistajasta maailmassa. Sen tutut purjevenemerkit ovat Dehler, Hanse ja Moody. Nyt se on tuonut markkinoille uuden Varianta-purjevenemerkin.

Variantasta on haluttu tehdä pursi, joka hinnoittelultaan on erittäin kilpailukykyinen saman kokoluokan kilpailijoihin verrattuna. Ratkaisu on tehokas valmistusprosessi ja kevyt myyntiorganisaatio: asiakas tilaa veneen suoraan tehtaalta myyntiedustajan välityksellä. Rahaliikenne on asiakkaan ja tehtaan välistä.

1 3 2

Kustannustehokkaasti tehdyn sisustuksen pääväri on raikkaan valkoinen. Väreillä, kuvioilla ja muilla elementeillä ostaja voi luoda itselleen persoonallisesti sisustetun veneen.

Variantan 44- ja 18-jalkaiset purjeveneet ovat perusvarustukseltaan täysin purjehdusvalmiita. Veneessä on kaikki tarpeellinen, muttei mitään ylimääräistä. Hankintakustannuksissa säästyneet rahat voi investoida kattavaan lisävarustukseen tai mieleiseensä sisustukseen.

Varianta 18

44-jalkaisen purjehdusvalmiin Varianta-purren verollinen hinta vapaasti tehtaaalla on 103 400 euroa ja 18-jalkaisen purjehdusvalmiin Variantan 10 760 euroa.

Varianta-pursia edustaa Suomessa Starboard Oy 

Lisätietoja

 

 

Lue myös nämä

X