Tilaa
Uutiset

Uusin Bavaria vesillä – Bavaria SR 36

03.02.2022

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Bavaria avasi uuden SR-mallisarjan vuosi sitten Düsseldorfin näyttelyssä. Tänä vuonna 41-jalkaisen piti saada rinnalleen tuore Bavaria SR 36, mutta näyttely peruttiin. Vene on silti valmistunut ja ensimmäiset kuvat vesitesteistä on julkistettu.

Runko on kokonaan uusi, vesilinjan päältä pullea keulaan asti ja korkeat, pystyt varalaidat antavat paljon sisätilaa. Keulassa on suurella parivuoteella varustettu kajuutta, jonka voi erottaa laipion ja oven taakse tai jättää avoimeksi salonkiin. Sen paapuurin laidalla on sohva pöytineen, vastalaidalla hieman vaatimattoman näköinen pentteri sekä suihkulla varustettu toiletti.

Omistajan kajuutaksi on nimetty veneen keskelle sijoittuva, läpi rungon ulottuva. Se saa luonnonvaloa suurista runkoikkunoista. Makuupaikkoja on kahdessa erillisessä tai yhdessä parivuoteessa. Sohvasta saa vielä yhden vieraspedin.

Ohjaamoon mahtuu apukuski kipparin viereen. Penkin takaa jatkuu ulkopentteri styyrpuurin puolella avotilaan saakka, vastalaidalla on L-sohva ja iso pöytä. Avotilaa hallitsee moottoritilan kannen päällä aurinkopatjasto, jonka selkänojan saa asetettua etu- tai takasuuntaan loikoilua tukevaksi.

Perusversio on korkeilla ikkunoilla varustettu, perästä avoin Hardtop. Raikkaampaa tunnelmaa antaa Open Top, jossa tuuliasien yläreunan ja katteen väliin jää reilu väli. Coupessa puolestaan matkustamo on suljettavissa myös perästä lasiovilla.

B- ja C-kategorioihin luokitellun Bavaria SR 36:n moottorivaihtoehtoina ovat bensiinikäyttöiset, pariasennettavat Volvo Penta 240 hv V6 tai tehokkaammat Volvo Penta / Mercruiser 300-350 hv V8:t sekä dieselinä 2 x 300 hv Volvo Penta D4.

Bavaria SR 36

Lisätiedot Bavaria Yachts ja Venemaailma

Lue myös nämä

X