Tilaa
Uutiset

Uusi Silver Seahawk -mallisto ensiesittelyssä Helsingin venemessuilla

Viime vuoden elokuussa esitelty täysalumiininen Silver Seahawk CCX -malli saa helmikuun venemessuilla seuraa kahdesta sisarmallista.

18.01.2024

Kirjoittajaveneen toimitus

Kuvaajavalmistaja

Keskipulpettiversion rinnalle tulee tuplapulpetillinen BRX- malli ja hytillinen Cabin-malli.

Silver Seahawk BRX on yhteys- ja päiväretkikäyttöön suunniteltu avovene. Keulassa on suuret säilytystilat sekä avoin köysilaatikko. Keulan keskikäytävän päälle on saatavilla alumiininen korotustaso, jonka avulla keulaan saa yhteneväisen heitto-/aurinkotason. Pulpetit ovat uutuusmallissa normaalia leveämmät mahdollistaen jopa 16 tuuman karttaplotterin asennuksen.

Karmiton tuulilasi on valmistettu lasista, joka mahdollistaa tuulilasinpyyhinten asennuksen. Tuulilasi jatkuu pitkälle sivuille antaen suojaa takapenkillä istujille. Matkustamoon mahtuu kuljettajan ja apukuljettajan istuinten lisäksi joko lisäistuinrivi tai -boksit peräpenkin jatkeeksi. Lisäistuinboksien avulla perään saa muodotettua U- tai L-sohvan.

BRX-malliin on saatavilla laaja lisävarustevalikoima, sisältäen mm. keulapotkurin ja vetolaatikkojääkaapin. Vesihiihto-/varustekaari on veneessä vakiona.

Silver Seahawk BRX

Ympärivuotiseen hyötykäyttöön ja yhteysveneeksi sopiva Silver Seahawk Cabin -mallissa turkkipinta ja etu- ja taka-avotilojen säilytystilat on valmistettu merialumiinista, hytti on tehty lasikuidusta. Hytissä on esteetön näkyvyys joka suuntaan ja koko katon levyinen avattava kattoluukku. Hytti on läpikuljettava ja siinä on seisomakorkeus.

Keulasta perään on kulku myös sivukansia pitkin. Perässä on säilytyslaatikot esimerkiksi ankkurille ja kiinnitysköysille.

Kaikki Silver Seahawk-mallit on mahdollista varustaa keulapotkurilla.

Pituus: 7,05 m, leveys: 2,40 m, paino CCX: n. 1 150 kg, BRX: n. 1 300 kg, Cabin: n. 1 500 kg, polttoainetankki: 220 l, moottorin tehoalue: toistaiseksi vahvistamatta, esittelyveneet on varustettu Honda BF200 -perämoottoreilla.

Lisätiedot: Silver

 

Lue myös nämä

X