Tilaa
Uutiset

Uudet venemyymälät Mikkeliin, Kouvolaan ja Joensuuhun

23.04.2007

KirjoittajaVenelehti

Peräti kolme venealan yrittäjää maan eri puolilla on avannut huhtikuussa kokonaan uudet myymälät. Investointeja ovat tehneet mikkeliläinen Rantakone Oy, kouvolalainen Menokone Oy ja joensuulainen Jokikone Oy. Jo yritysten nimistä voi päätellä, että yhtiöt tekevät läheistä yhteistyötä mm. Konekesko Oy:n kanssa.

Rantakoneen uudet 1 600 neliön tilat otettiin Mikkelissä käyttöön viime lauantaina. Yhtiö myy muun muassa Yamahan moottoripyöriä, mopoja, moottorikelkkoja, perämoottoreita, vesijettejä ja generaattoreita, Suzukin ja Aprilian moottoripyöriä sekä varusteita veneilyyn ja moottoripyöräilyyn. Venevalikoimaan kuuluvat Yamarin-, Finnmaster-, Buster- ja Suvi-veneet. Rantakoneella on myös oma huolto ja korjaamo. Osoite on Ketunniementie 7.

Menonkoneen uudet, 2 000 neliöt tilat ovat Kouvolassa osoitteessa Kaupinkatu 1B. Yhtiö myy muun muassa Yamahan moottoripyöriä, mopoja, moottorikelkkoja, perämoottoreita, vesijettejä ja generaattoreita, Hondan perämoottoreita, mönkijöitä ja moottoripyöriä, Polariksen mönkijöitä ja moottorikelkkoja, Mercuryn perämoottoreita sekä varusteita ja asusteita kaikkiin tuoteryhmiin. Venevalikoimaan kuuluvat Yamarin-, Silver-, MV-Marin-, Terhi- ja Suvi-veneet. Moottorihuolto P. Mäkelä samassa rakennuksessa vastaa myytävien tuotteiden huolto- ja varaosapalveluista.

Jokikoneen uudet, 2 700 neliön tilat ovat Joensuussa Teollisuuskadun Kajaanintien puoleisessa päässä. Myymälässä on esillä ympärivuotisesti veneitä, moottoripyöriä ja -kelkkoja, mönkijöitä, moottorisahoja sekä puutarhakoneita. Huollon käyttöön on varattu tilaa lähes 400 neliötä. Myös Jokikoneen myymälä avattiin yleisölle viime lauantaina.

HJO 23.4.2007

Lue myös nämä

X