Tilaa
Jutut

Usein kysyttyjä kysymyksiä Veneen verkkopalvelusta sekä neuvoja yleisimpiin kirjautumis­ongelmiin

06.06.2019

KirjoittajaVeneen toimitus

Rekisteröityminen ja kirjautuminen

Olen Veneen tilaaja. Miten pääsen kirjautumaan digipalveluun?

Tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen osoitteessa: https://otavamedia.fi/rekisteroidy/. Huomioithan, että rekisteröityminen tulee tehdä niillä tiedoilla, joilla tilauskin on tehty. Muun muassa osoite tulee kirjoittaa täsmälleen samassa muodossa kuin tilauksessa.

Lukeaksesi sivuston maksullista sisältöä, tulee sinulla olla Vene-lehden tai sen digipalvelun voimassaoleva tilaus. Lahjatilauksissa digipalvelun käyttöoikeus on aina lehden saajalla.

Minne minun pitää ottaa yhteyttä, jos minulla on ongelmia digipalvelun käytössä?

Olethan yhteydessä digiasiakaspalveluumme puhelimitse (09) 156 6227 tai sähköpostitse digi@otavamedia.fi. Digiasiakaspalvelu on auki arkisin klo 8-19.

Veneen toimituksella ei ole pääsyä asiakastietoihin ja -tileihin, eli toimituksesta käsin digitilaukseen liittyviä ongelmia ei voida korjata.

Miten voin itse katsoa, onko Veneen digitilaukseni voimassa?

Tämä tapahtuu tarkistamalla Otavamedia-tilisi tiedot, ja pääset kirjautumaan tietojesi katsomiseen osoitteessa https://otavamedia.fi/kirjaudu/. Syötettyäsi tunnuksesi voit tutkia omia tietojasi ja tilauksiasi.

Olen Veneen tilaaja, mutta silti digitilaukseni ei näy olevan voimassa Otavamedia-tilini tietojen mukaan.

Tässä tapauksessa ongelma todennäköisesti selittyy sillä, että Otavamedia-tilillesi syöttämäsi tiedot eivät ole yhteneväisiä asiakasrekisterissämme olevien tietojen kanssa. Tällöin ongelman ratkaisemiseksi on syytä olla yhteydessä digiasiakaspalveluumme puhelimitse (09) 156 6227 tai sähköpostitse digi@otavamedia.fi. Digiasiakaspalvelu on auki arkisin klo 8-19.

Veneen toimituksella ei ole pääsyä asiakastietoihin ja -tileihin, eli toimituksesta käsin digitilaukseen liittyviä ongelmia ei voida korjata.

Mistä löydän Veneen näköislehdet?

Näköislehdet löydät ylänavigaation näköislehti-kohdasta.

Miksi digiarkistossa ei ole kaikkia sisältöjä?

Lehtien digitoiminen vuosikymmenten ajalta on pitkä prosessi ja valitettavasti vielä kesken. Pyrimme täydentämään sisältöjä niin, että vielä jonain päivänä kaikkien lehtien kaikki sisällöt löytyvät myös digilehtiarkistosta.

Lue myös nämä

X