Tilaa
Uutiset

Ursuk ja Six-Cap yhteistyöhön

02.11.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Stormforce

Pohjoismaiden suurin pelastuspukujen valmistaja Ursuk Oy ja Six-Cap Oy Helsingistä ovat sopineet pelastuspukujen valmistuksesta Stormforce-tuotemerkille, joka tunnetaan tällä hetkellä lähinnä paukkuliiveistä. Uudet Stormforce-pelastuspuvut soveltuvat sekä harrastus- että ammattikäyttöön.

Neljä pukumallia sisältävässä mallistossa on paljon käyttöä helpottavia ominaisuuksia, mm. yksiosaisessa puvussa on sepalusvetoketju sekä uusi integroitu saapasmalli.

Kaksiosaisessa puvussa yhdistyvät toiminnallisuus, käyttömukavuus ja vesitiiviys. Patentoidun kaksiosaisen housu- ja takkiyhdistelmän voi muuttaa pelastuspuvuksi. Uudentyyppisen vyötärön ympäri kulkevan vetoketjun ja siihen liittyvän patentoidun ZipLock-mekanismin ansiosta housuja ja takkia voi käyttää myös erikseen.

– Halusimme laajentaa tuotevalikoimaamme pelastustuotteissa, sekä tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja huoltopalvelua. Siksi kotimainen valmistaja oli ainoa järkevä valinta. Pelastuspuku on monivuotinen sijoitus ja henkivakuutus, joka kaipaa myös aika ajoin huoltoa, toteaa Bo Warelius Six-Cap Oy:stä.

Ursuk Oy:n myyntipäällikkö Lassi Lindstedtin mukaan pelastuspukujen käyttö on selkeässä kasvussa.

– Nopeasti muuttuvat säätyypit sekä monet harrastukset lisäävät kysyntää. Pukujen valmistuksessa tähtäämme siihen, että turvallisuus lisää myös mukavuutta kaikissa olosuhteissa. 

Uusiin Stormforce-pelastuspukuihin pääsee tutustumaan Helsingin venenäyttelyssä helmikuussa 2011.

Lue myös nämä

X