Tilaa
Jutut

Uiva 2020 jälleen Lauttasaaressa: Tarkista tästä oleelliset, ja mistä se ilmainen bussikyyti löytyy

Uivan tämän vuoden uutena painopisteenä on vapaa-ajan kalastus, ja sen myötä kalaveneet, tarvikkeet ja vinkit.

12.08.2020

KirjoittajaJukka Hiiro

Kuvaajamarkus pentikäinen/otavamedia

Uiva 2020 -venenäyttely käynnistyy Helsingin Lauttasaaressa jälleen torstaina. Tarjolla on tuttuun tapaan laaja valikoima pienveneitä eri tarpeisiin ja harrastuksiin. Kaikkiaan veneitä on laitureissa yli 250. Esillä ovat pienveneet muun muassa soutuun, kalastukseen ja jollapurjehdukseen.

Tänä vuonna Veneen sisarlehden Kipparin koeajolaituria ei järjestetä, mutta perjantaina kello 16 alkaen on veneiden koeajomahdollisuus kun näyttelyalueen yhdyslaituri avataan ja yleisöllä on mahdollisuus koeajaa näyttelyssä esillä olevia veneitä. Koeajoista sovitaan suoraan laiturin näytteilleasettajien kanssa.

Ensiesittelynsä Uivassa saavat mm. Flipper 900 DC, Quicksilver Activ 675 Weekend, Saxdor 200 Sport ja Silver Shark CCx

Uivan tämän vuoden uutena painopisteenä on vapaa-ajan kalastus, ja sen myötä kalaveneet, tarvikkeet ja vinkit.

Totta on sekin, että purjehtijoille Uiva on vuoden tärkein tapahtuma, kuten järjestäjä tiedottaa. Millään tai missään Suomen messuilla ei ole nähtävissä yhtä mittavaa purjevenetarjontaa. Uivassa purjeveneet ovat nähtävissä omassa elementissään eli purjehduskuntoisina, mastot, purjeet ja köydet paikoillaan, joten tuntuman ottaminen on omaa luokkaansa.

Uivassa tarjolla on myös tarvikkeita laajalla otannalla. ”Olipa mielessä huolto, uusi moottori tai varustehankinta, karttaplotteri, telakointivarusteet, laituri tai tutka”, niin järjestäjä vakuuttaa, että Uiva on oikea paikka tutustua valikoimaan ja tuleviin hankintoihin.

Lue myös nämä

X