Tilaa
Uutiset

Tristanille ja Nauticolle uusi valmistaja

26.08.2011

KirjoittajaKippari

 Nautico 370 Senator

Kotimaiset venemerkit Tristan ja Nautico ovat saaneet uuden valmistajan, Nautione Oy:n. Yritys etsii paraikaa tuotantotiloja Varkaudesta, jossa Tristania on valmistettu vuosikymmenten ajan. Tuotannon on tarkoitus käynnistyä syyskuun alkupuolella.

Molempien merkkien tuotannossa on ollut pitkä tauko, sillä viimeisimmät Tristanit ja Nauticot ovat valmistuneet vuonna 2009. Uusi yritys on hankkinut kevään ja kesän aikana haltuunsa Nauticon ja Tristanin tuoteoikeudet.
Tristaneita valmistettiin aiemmin venäläistaustaisen sijoittajaryhmän omistuksessa, Nauticon valmistuksesta vastasi puolestaan hyvinkääläinen Matsmarin Oy.

Tristanin malleina pysyvät vanhat tutut 315 ja 345, joita kumpaakin on saatavilla sekä Sedan että Flybridge-versioina. Nauticon ainoa malli on niin ikään pitkän historian omaava 370 Senator.

Sekä Tristanin että Nauticon moottori- ja sisustusratkaisut voidaan toteuttaa yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan.

Nautione-yritystä vetävät Tristanin pitkäaikainen tuotantopäällikkö Timo Kinnunen sekä Nauticon valmistusta aiemmin pyörittänyt Jarmo Tiainen.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X