Tilaa
Uutiset

TG-veneiden myynti ja markkinointi siirtyi Keskolle

02.08.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Konekesko

TG-veneitä valmistava Freja Marine Oy ja Konekesko Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen TG-veneiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa 1.8. alkaen.

TG-veneet esitellään Konekeskon osastolla Yamaha-perämoottoreilla Helsingin Uivassa venenäyttelyssä 18.-21.8.

Jälleenmyyntiverkosto Suomessa muodostetaan Yamaha-perämoottorijälleenmyyjistä, joista monella on jo pitkä kokemus TG-veneiden myynnistä.

– TG-veneet tunnettuina katettuina yhteysveneinä täydentävät hyvin Konekeskon sekä sen jälleenmyyjien tarjonnassa olevaa venevalikoimaa. Mielestämme Yamahan perämoottorit soveltuvat erinomaisesti laadukkaisiin ja merikelpoisiin TG-veneisiin, kertoo tuoteryhmäjohtaja Anssi Westerlund Konekesko Oy:stä.

– Molemmilla osapuolilla on yhteinen näkemys ja halu yhteistyöhön. Yamaha-perämoottoreiden markkinajohtaja-asema ja ylivertainen jälleenmyyjäverkosto ovat myös vahva peruste yhteistyölle, toteaa toimitusjohtaja Jan Gustafson Freja Marine Oy:stä.

TG-veneitä on valmistettu Suomessa sarjatuotantona vuodesta 1979 lähtien. Kirjainyhdistelmän takana on kilpaveneilijänä mainetta ja kunniaa kerännyt porvoolainen Tage Gustafson, joka loi aikanaan TG-veneet. Offshore-kilpaurallaan erinomaisesti menestyneet Tage Gustafsonin poika Fredrik yhdessä Jan Gustafsonin kanssa otti veistämön vastuulleen ja vuonna 2006 perustettiin perheyritys Freja Marine Oy Ltd, joka vastaa TG-veneiden suunnittelusta ja tuotannosta.

Vuonna 2010 Suomessa rekisteröitiin TG-venettä 52 kpl ja tämän vuoden tammi-elokuun välisenä aikana 51 kpl.

TG-venemalliston tämänhetkiset mallit ovat TG-5900, TG-6500, TG-7200 sekä TG Alfa, joka valittiin vuonna 2009 Helsingin venenäyttelyssä vuoden moottoriveneeksi.

Lisätietoja

 

 

Lue myös nämä

X