Tilaa
Mainos

Grandezza — Täydellisiin hetkiin vesillä

Grandezza-veneet rakennetaan Pohjanlahden rannikolla Kokkolassa ja Kalajoella suurella sydämellä.

28.03.2019

KirjoittajaYHTEISTYÖSSÄ: Grandezza

Pohjoisen vaativat olosuhteet asettavat laadun, käytännöllisyyden ja turvallisuuden jokaisen Grandezzan suunnitteluratkaisun ytimeen.

Asiakkaiden palautteet, tarinat,kokemukset ja ehdotukset auttavat viemään tuotekehitystä yhä korkeammalle tasolle.

Ulko- ja sisätilat on suunniteltu mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä ajatellen, jotta ne vastaavat jopa kaikkein vaativimpien veneen omistajien tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten rungon ominaisuudet, houkuttelevan salongin mukavuudet tai kabiinien runsaat säilytystilat, joka ikinen yksityiskohta on huolella suunniteltu varmistamaan täydelliset hetket merellä.

Tasokkas työn jälki on veneenrakentajien ylpeydenaihe. Huolellinen suunnittelu ja käsityö yhdistettynä lukuisiin laaduntarkastuspisteisiin rakentamisen aikana varmistavat, että jokainen Grandezza-vene on valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.

Nämä arvot ovat Grandezza laadun kulmakiviä. Ne tulevat suoraan veneenrakentajiien ja suunnittelijoiden sydämistä ja toteutetaan suurella tunteella ja intohimolla.

Vuoden 2019 uutuusmalli 37 CA, samoin kuin muutkin Grandezza-malliston veneet ovat nähtävillä Astrumin Salon myymälässä.

Lue myös nämä

X