Tilaa
Uutiset

Suunto kerää tarinoita

05.05.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Luodinreikäinen Suunto-kompassi

Juhlavuotensa kunniaksi 75-vuotias Suunto kokoaa suomalaisilta yhtiön tuotteisiin liittyviä kokemuksia ja muistoja.

Kotimaisen Suunnon tuotteet ovat olleet mukana monessa historiallisestikin merkittävässä hetkessä. Talvisodassa sotilaan ainoa henkilökohtainen esine, kompassi, pelasti jopa ihmishenkiä. Vuoden 1952 kesäolympialaisissa olympiatuli kannettiin Helsingin stadionille Suunnon valmistamissa soihduissa.

– Meille kerrotun talvisotatarinan mukaan vasemmassa rintataskussa ollut kompassi pysäytti vihollisen tarkka-ampujan luodin ja pelasti nuoren luutnantin hengen, kertoo Suunnon toimitusjohtaja Mikko Moilanen.

Suunto haluaa koota käyttäjilleen merkityksellisiä, tuotteisiinsa liittyviä kokemuksia ja muistoja. Tarinat halutaan saada talteen nyt, kun esimerkiksi ensimmäisten kompassien tai muiden laitteiden käyttäjien sukupolvi on vielä kertomassa muistoistaan.

– Käyttäjiltä tullut palaute on aina parasta tietoa tuotteista. Haluammekin nyt pyytää käyttäjiä jakamaan heille mieleen painuneita ja merkityksellisiä kokemuksia kanssamme.

Mikä on sinun huippuhetkesi, hienoin kokemuksesi tai jopa tiukoin tilanteesi, johon liittyy jokin Suunnon tuote? Parhaat tarinat palkitaan Suunnon tuotteilla.

Lähetä viestisi osoitteeseen press@suunto.com

 

Lue myös nämä

X