Tilaa
Uutiset

Suunto ja Tacktick yhteen

17.04.2009

KirjoittajaVenelehti

Amer Sport Groupin sisaryhtiö Amer Sports UK Ltd. on ostanut brittiläisen langattomia veneilyelektroniikkalaitteita valmistavan Tacktick Ltd:n. Näin kompasseista ja älylaitteistaan tunnettu Suunto ja Tacktick yhdistävät voimansa.

Suunto aloitti veneilyalalla vuonna 1965 taktiikkakompassillaan. Nykyään Suunnon veneilyn tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima kompasseja ja rannetietokoneita.

Tacktick valmistaa veneilyyn langattomia vastaanottimia, instrumentteja ja näyttöjä. Sillä on laaja valikoima tuotteita erityisesti jolliin, urheiluveneisiin, matkaveneisiin ja kilpaveneisiin. Tacktickin erityisosaamista on mm. aurinkoenergialla toimiva langaton teknologia, joka mahdollistaa laiteyksikköjen toiminnan täysin veneen sähköjärjestelmästä riippumatta.

– Tacktickin hankinta on tärkeä kulmakivi Suunnolle ja se vahvistaa Suunnon asemaa veneilyinstrumenttien valmistajana. Suunnon ja Tacktickin yhdistettyä voimansa pystymme kehittelemään uusia innovatiivisia ratkaisuja veneilypuolella ja samalla yhteistyö tarjoaa uusia mahdollisuuksia aurinkoenergian kehittämisessä urheiluelektroniikan puolella Suunto Amer Sport Groupissa, kertoo Suunnon toimitusjohtaja Juha Pinomaa.

JP 17.4.2009

Lue myös nämä

X