Tilaa
Uutiset

Suomen Purjehdus ja Veneily tuomitsee Venäjän hyökkäyksen – tarvikekeräys Ukrainaan

Suomen Purjehdus ja Veneily (SPV) tuomitsee jyrkästi Venäjän sotatoimet Ukrainassa. SPV osoittaa tukensa Ukrainalle järjestämällä tarvikekeräyksen ukrainalaisten hyväksi torstaina 3. maaliskuuta.

01.03.2022

Kirjoittajaveneen toimitus

Kuvaajaotavamedia arkisto

Suomen Purjehdus ja Veneilyn ja Suomen Olympiakomitean näkemyksen mukaisesti venäläis- tai valkovenäläisurheilijoiden ei tulisi saada osallistua Suomessa tai muissakaan maissa järjestettävään kansainväliseen kilpailutoimintaan. SPV esittää vaatimuksensa myös Kansainväliselle Purjehtijaliitolle (World Sailing) ja Kansainväliselle moottoriveneliitolle (Union Internationale Motonautique). Suomalaispurjehtijat tai -kilpaveneilijät eivät ota osaa kilpailutoimintaan Venäjällä tai Valko-Venäjällä. Linjaukset ovat voimassa toistaiseksi.

Tarvikekeräys Ukrainaan 3. maaliskuuta 2022

Suomen Purjehdus ja Veneily järjestää yhdessä Freja Transport & Logisticsin kanssa tarvikekeräyksen Ukrainan tukemiseksi torstaina 3. maaliskuuta kello 16-19 Helsingissä Kauppakeskus Lauttiksessa (Lauttasaarentie 28, ylätasanne Hanko Sushin ja Pizzeria Lucan vieressä). Lue lisää kerättävistä tarvikkeista

 

Lue myös nämä

X