Tilaa
Mainos

Stressitöntä ja helppoa veneilyä Skipperillä

09.02.2023

KirjoittajaSkipperi

SKIPPERI FLEET on stressitön ja helppo vaihtoehto omistamiselle ja perinteiselle venevuokraukselle. Kuukausimaksulla käytössäsi on yli 180 venettä 16 kaupungissa ja 30 satamassa Suomessa.

Tarvitset veneilyyn vain puhelimen, sillä varaukset ja käyttö tapahtuu puhelimen sovelluksella. Sovelluksesta löytyy myös satoja kohdevinkkejä retkille.

Kaikki veneilyn kiinteät kustannukset ja veneiden ylläpito on sisällytetty kuukausihintaan. Maksat vain polttoaineesta. Kausijäsenet saavat käyttöönsä veneitä myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Uudessa-Seelannissa.

Skipperi Fleetin veneet ovat suosittuja Yamarin Cross Bow Ridereita; 54BR, 57BR ja 62BR, ja nyt valittavissa on myös katettu 60C Cabin, joka sopii vaikkapa kalastajien tarpeisiin ja vähän navakampaankin keliin. Tilausta voi laajentaa sisältämään myös Yamarin 60 DC ja 63 DC Day Cruiserit, sekä Skipperin uudet Q Club 24 -sähköveneet.

Veneistä löytyy mm. kosketusnäytöllinen Q-experience -karttaplotteri, pelastusliivit, paperikartta, kaikki tarvittavat kiinnitysköydet, lepuuttajat ja ankkuri.

Veneet ovat käytössäsi koko kauden 2023 ajan (1.5.–31.10.). Koska asiakasmäärä on rajoitettu, saat veneen takuulla käyttöösi joka viikko. Veneretkien määrää kauden aikana ei ole rajattu.

Skipperi Akatemian koulutusmateriaalit, kaikille pakollinen veneilytaitotesti sekä aloittelevilta veneilijöiltä edellytettävä käytännön veneilykoulutus sisältyvät hintaan.

Tutustu Skipperi Fleetiin

Skipperi fleet venevuokraus

Skipperin kautta löydät vuokralaiset!

SKIPPERI RENT on vertaisvuokrauspalvelu, jonka avulla veneen omistajat voivat vuokrata venettään. Asiakaskyselymme mukaan suurimat syyt veneen vuokraamiselle ovat halu paikata veneen omistamisen aiheuttamia taloudellisia kuluja ja esimerkiksi päivittää veneen varustusta vuokratuloilla.

Veneen laittaminen vuokralle on ilmaista, helppoa ja turvallista. Omistaja päättää itse, kenelle, milloin ja millä hinnalla veneensä vuokraa. Skipperi huolehtii vuokrasopimuksista ja turvallisesta rahaliikenteestä.

Valtaosa vuokraajista on kokeneita veneilijöitä, joilla on yli kymmenen vuoden veneilykokemus.

Jokainen venevuokraus on kuitenkin myös vakuutettu Skipperin ja LähiTapiolan Skipperi Turva -vakuutuksella.

Palvelun käyttäminen on turvallista myös vuokraajalle. Valikoimasta löytyy yli 1200 venettä Pohjoismaissa. Niiden joukossa voi olla se unelmiesi vene, jonka voit nyt vuokrata käyttöösi helposti ja turvallisesti.

Tutustu Skipperin venevuokraukseen

Lue myös nämä

X