Tilaa
Uutiset

Skipperi laajentaa rajusti kaupunkivenepalvelua – Yhdeksän uutta kaupunkia Suomessa ja ulkomailla

Skipperin Kaupunkiveneistä saadaan ensi kaudella nauttia myös Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Joensuussa, Hangossa. Lohjalla, Tukholmassa ja Oslossa.

31.10.2019

KirjoittajaJukka Hiiro

Skipperi laajentaa kaupunkivene-yhteisöpalveluaan useille uusille paikkakunnille ensi kaudella. Suomen lisäksi toiminta alkaa myös Tukholmassa ja Oslossa, yritys tiedottaa.

Uusina kaupunkeina kaupunkiveneistä saavat ensi vuonna nauttia Turku, Tampere, Jyväskylä, Lappeenranta, Joensuu, Hanko ja Lohja. Lisäksi Helsinki ja Espoo, joissa palvelu on jo ollut käytössä, saavat lisää kotisatamia.

Kuten ennenkin, Skipperi huolehtii kaupunkiveneiden ylläpidosta, huolloista, vakuutuksista ja veneiden saatavuudesta. Uudet kaupunkiveneilijät saavat myös paitsi sähköisen koulutusmateriaalipaketin tarvittaessa myös käytännön opetusta veneilyyn. Yrityksen mukaan tavoite on tehdä veneilyharrastuksen aloittamisesta näin mahdollisimman helppoa.

Ulkomailla Tukholmaan avataan kolme satamaa. Oslon osalta suunnitelmat tarkentuvat ensi kevään aikana.

”Veneilijät kaipasivat myös mahdollisuutta yöpymiseen ja tätä tarvetta vastaamaan valitsimme mukaan myös juuri lanseeratun modernin keulahytillä varustetun retkiveneen, Yamarin 63 Day Cruiserin, kertoo Skipperin toimitusjohtaja Kristian Raij tiedotteessa.

Suurin osa Skipperin kaupunkiveneistä on ollut noin 5–6 metrisiä Yamarin Cross -alumiiniveneitä. Kokemukset Yamarinin veneistä ovat hyviä, sekä käyttäjät että Skipperi ovat olleet niihin tyytyväisiä. Yhteistyötä onkin päätetty laajentaa, sillä Skipperi, Yamaha Motor Europe ja Inhan Tehtaat ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Inhan Tehtaat toimittaa Skipperille ensi kaudelle noin 120 uutta venettä.

”Kaupunkivenepalvelun suosio on osoitus venealan murroksesta, kuluttajien tarpeiden ja arvostusten muutoksesta ja niiden ymmärtämisestä. Jakamistalous ja veneiden yhteiskäyttö kasvaa ja haluamme olla aktiivisena toimijana mukana muutoksessa”, sanoo puolestaan Yamarin- ja Cross-veneitä valmistavan Inhan Tehtaiden toimitusjohtaja Juha Lehtola.

Kristian Raij kertoo, että kaupunkien suhtautuminen on ollut ”erittäin positiivista”.

”Palvelu koetaan tärkeänä kaupungin vetovoimatekijänä asukasviihtyvyyden ja lähimatkailun näkökulmasta”, Raij iloitsee.

Lue myös nämä

X