Tilaa
Uutiset

Silver Boats lanseeraa Uivassa uutuutensa

18.08.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Silver

TerhiTec Oy uudistaa Silver AluFibreTM-venemallistonsa ensi veneilykaudelle. Uudistuksen lähtökohtana oli tehdä Silver-veneestä yksi markkinoiden käyttäjäystävällisimmistä ja huolettomimmista veneistä.

Pohjana on Silverin AluFibreTM-rakenne, jossa yhdistyy huoleton alumiinirunko ja saumaton
lujitemuovinen sisäosa.

Veneiden sisäosan väri on muutettu vaaleanharmaaksi ja penkkien pehmustesarjat ovat samoin harmaasävyiset. Mallista riippuen tummanharmaata sävytystä löytyy myös pulpeteista ja muista osista.

Beaver, Fox ja Hawk ovat uudistuneet lisäksi keulakannen osalta.

Beaver- ja Fox-malleissa knaapit on sijoitettu värilaitaan ja vakiovarusteeksi on lisätty keulakaide. Myös kulkuvalo keulassa ja keulalenkki on sijoiteltu uudelleen ja saatu näin avarampi keulakansi, jolla on helppo ja turvallinen liikkua.

Hawk-mallissa koko keulaosa on uudistettu ja se on saanut Shark DC:stä tutun koko keulaosan peittävän lujitemuovisen keulakannen. Sen ansiosta veneeseen kulku on entistä vaivattomampaa. Keulassa on luukullinen köysitila, jonka ansiosta keulan kiinnitysköydet saavat olla aina valmiina knaapeissa ilman että ne ovat venettä käytettäessä tiellä tai häiritsevästi esillä.

Jokaiseen mallin lattiaan on saatavissa märkänäkin pitävä tummanharmaa kumipinnoite.

Uudessa mallisarjassa ylälaidan maalipinnan korvaa suojakalvollinen värilaitateippaus, jonka väri vaihtelee vaaleanharmaasta lähes mustaan. Törmäyslistan alapuolelta veneen laidat ovat käsittelemätöntä alumiinipintaa.

Sarjassa on viisi venemallia: Beaver, Fox DC, Fox SC, Hawk CC ja Eagle CC.

Uusi mallisto tulee Silver-jälleenmyyjille myyntiin syyskuun lopulla 2010.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X