Tilaa
Uutiset

Sea Star siirtyy Brandtin talliin

20.06.2007

KirjoittajaVenelehti

Perämoottoreiden ja veneiden paketoiminen jatkuu entiseen malliin. Perämoottorimaahantuojat etsivät jatkuvasti uusia peräpeilejä, joihin ruuvata oma moottori. Tällä pyritään varmistamaan ennen kaikkea omien moottorien menekki ja markkinaosuus, toisaalta kasvattamaan liikevaihtoa ja kannattavuutta.

Honda-perämoottoreista tuttu Brandt hankki pari vuotta sitten omistukseensa Terhin ja markkinoi myös kaikki AMT-veneet Suomessa. Nyt Oy Brandt Ab on sopinut turkulaisen Port Arthur Oy:n kanssa Sea Star -veneiden myynti- ja markkinointiyhteistyön aloittamisesta. Brandtin tavoite on tarjota omalle kauppiaskunnalleen enemmän vaihtoehtoja nykyisten veneiden rinnalle.

Sea Starin omistsava Port Arthur haluaa Brandtin avulla vahvistaa veneidensä asemaa kotimaan markkinoilla. Yksi keino tässä on tuotekehitystyö, johon BRandtin avulla saadaan lisää taloudellisia resursseja sekä osaamista. Uutuusmalleja esitellään ensi helmikuun Helsingin venemessuilla.

Sea Star -veneet ovat lähtöisin Kokkolasta, jossa niitä valmisti Lindqvistin suvun Linex. Turkulainen Port Arthur Oy osti merkin ja muotit syksyllä 2004 ja jatkoi veneiden tuotantoa.

AI 20.6.2007

Lue myös nämä

X