Tilaa
Uutiset

Sea Ray SDX 270 – Hallittua aallonmuodostusta

31.01.2024

Kirjoittajapasi nuutinen

SeaRay päivittää SDX-sarjansa 27-jalkaista bowrideria kahdella versiolla, jotka ovat jo myynnissä Amerikan markkinoilla. Suuret mitat (pituus 8,28 m, leveys 2,59 m) antavat hyvät oleskelutilat ylileveillä partailla suurennettuun keulaan sekä käännettävillä selkänojilla, isolla L-sohvalla ja peräkannen aurinkotasolla varustettuun matkustamoon pulpettien takana. Niistä styypuurin puoleisen voi jopa lisävarustaa wc:ksi.

Moottorina on 350 hv MerCruiser 6.2 ja perusversiossa on Bravo3-vetolaite. Eksoottisempi on niin sanottu Surf-versio, jota on varustettu tuottamaan vesisuksille ja wake-laudoille sopivia peräaaltoja.

Vetolaitteena on eteenpäin suunnatuilla kaksoispotkureilla varustettu Bravo4. Perälautaa on kavennettu ja veneessä on kolme tankkia yhteensä 860 kg vesipainolastille. Niiden avulla säädetään aallon syvyyttä, korkeutta, jyrkkyyttä ja parhaan kohdan etäisyyttä veneen takana.

ActiveTrim- ja MercurySmart -ajonavustajiin on ohjelmoitu kolme ohjelmaa eri lautatyyppejä varten, jotta kuljettajan ei heti tarvitse osata säätää kaikkea käsiohjauksella.

Surf-versioon vakiona tulevat vetotolpan ja laitetelineet saa lisävarusteena myös tavalliseen SDX:ään. Molempiin saa jenkkityyliin runsaan kattauksen kylmiöitä, pöytiä, biminikuomuja ja stereolaitteita.

Milloin uudet SDX:ät tulevat myyntiin Euroopassa, on vielä ilmoittamatta.

Lisätiedot searay.com, marinepalvelu.fi

Sea Ray SDX 270

Lue myös nämä

X