Tilaa
Uutiset

Satoja Ursuit-kuivapukuja Ranskan meripelastajille

14.10.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Ursuit Gemino Operative

Turkulaisen Ursuk Oy:n kehittämä Ursuit Gemino Operative on ranskalaisen SNSM:n (Les Sauveteurs en Mer) valinta tulevaisuuden kuivapuvuksi.

Yli 7 000 jäsenen SNSM kuuluu maailman suurimpiin vapaaehtoisiin meripelastusorganisaatioihin.

– Testaus- ja valintaprosessi oli hyvin perusteellinen ja aikaavievä. Ursuit Gemino Operativen patentoitu kuivaketju-lukkosysteemi osoittautui ratkaisevaksi yksityiskohdaksi. Muilla maailman johtavilla kuivapukuvalmistajilla ei ole tarjota vastaavaa housun ja takin täysin vedenpitäväksi kokonaisuudeksi yhdistävää ratkaisua. Tämä yhdistettynä puvun toiminnallisiin ominaisuuksiin, sekä myös ulkonäköön toi kaupan Turkuun. Tilaus käsittää useita satoja pukuja ja on Ursuk Oy:lle merkittävä päänavaus Ranskan markkinoille, kertoo Ursukin vientipäällikkö Mika Aitio.

Ursuit-kuivapuvut ovat käytössä meripelastajilla ainakin Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Puolassa ja Islannissa. Vienti muodostaa Ursukin liikevaihdosta n. 65%.

– Myös veneilijät, erityisesti kalastajat ja muut vesillä kylmän veden aikaan liikkuvat ovat ymmärtäneet kuivapuvun mukanaan tuoman turvallisuuden ja mukavuuden, toteaa Aitio.

Lisätietoja 
 

 

Lue myös nämä

X