Tilaa
Mainos

Satoi tai paistoi, jokasään Sargo-veneillä kaikki hyvin!

28.03.2019

KirjoittajaYHTEISTYÖSSÄ: Astrum Auto- ja venetalo / Sargo

Veneilykausi on nykyään Suomessa pidempi kuin koskaan! Rauhallisina kesäpäivinä on hyvä tietää, että Sargo-veneillä pärjää niin alkukevään koleudessa kuin syksyn myrskyissäkin.

Onneksi Pohjanlahden perukoilla tiedetään jotain huonoista säistä ja siitä, mitä veneeltä merellä vaaditaan. Luotettavuutta, turvallisuutta ja käytännöllisyyttä – säällä kun säällä! Sargo-vene on Pohjanmaan rannikolla veistetty upea taidonnäyte yli 50-vuotisesta suomalaisesta veneenrakennuskokemuksesta.

Sargot ovat veneitä, jotka kuljettavat sinut ja perheesi turvallisesti määränpäähän kelissä kuin kelissä ja ovat miellyttäviä käyttää niin marraskuun räntäsateissa kuin keskikesän helteissäkin.

Kaikissa Sargo-veneissä on kiinteä, katettu ja lämmitetty ajohytti/matkustamo, joka on varustettu suurella kattoluukulla ja josta myös jokaisella matkustajalla on hyvät näkymät ulos merelle ja saaristoon. Vuotavat ja hankalakäyttöiset pressukatteet eivät kuulu veneisiimme!

Sargo-veneen voi varustella kukin mieleisekseen, mutta jo perusvarustelu on runsas, todennäköisesti jo yhtä kattava kuin moneen muun merkin lisävarustelista. Jokaiseen Sargoon saat sertifioituna tehdasasennuksena luotettavan Volvo Penta -dieselmoottorin.

Sargo on joka sään luotettava ja laadukas vene vaativille käyttäjille – niin ammattilaisille kuin huviveneilijöille. Sargon laatuun luottavat myös monet viranomaiset ja ammattilaiset ympäri maailman Grönlantia ja Huippuvuoria myöden. Jokainen veneemme testataan todellisissa olosuhteissa ennen maailmalle lähtöä, jotta voimme olla varmoja siitä, että veneemme täyttävät kovat laatuvaatimuksemme.

SARGO on yli 50 vuoden pohjanmaalaisella veneenrakennuskokemuksella valmistettu luotettava ja arvostettu vene, joka ei jätä sinua pulaan missä ikinä veneiletkään.

SARGOT myy Suomessa Astrum Auto-ja venetalo / Konewuorio. Koko SARGO-mallisto nähtävillä talvisin Salon Showroomissa, Joensuunkatu 15 , Salo ja kesäaikaan Söljeholmenin Marinassa Kemiön Lövössä.

Ota yhteyttä SARGO-myyjiin ja sovi yksilöllisestä esittelystä tai koeajosta: Ilkka Juva, puh: 0400-327887, ilkka.juva@astrum.fi tai Kenneth Forsström, puh: 040-7331771, kenneth@astrum.fi

Lue myös nämä

X