Tilaa
Uutiset

Saimaa Open Air 22.-23.7.

20.07.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Saimaa Open Air

Ensi viikonloppuna tarjotaan Rauhassa rockin ystäville herkkua joka makuun – äidille, isälle ja perheenlisälle.

Saimaa Open Air -rock-festivaalissa esiintyvät näet Scorpions Saksasta, Bonnie Tyler Walesista, Samantha Fox Englannista, Tarja Turunen Band, Lauri (vrt. The Rasmus), Maija Vilkkumaa, Stratovarius, Anna Abreu, Laura Närhi, Uniklubi, Muska, Mokoma, CMX, Poets of the Fall, Egotrippi ja Martti Servo & Napander.

Tarjolla on tilava puisto Saimaan rannalla, esteetön näkymä loivalta nurmirinteeltä kahdelle kiivasrytmiselle esiintymislavalle, runsaat pysäköintitilat, non-stop-bussikuljetukset niin Imatralta kuin Lappeenrannastakin, uusi huvivenesatama sekä ulkomaiset ja kotimaiset huippuesiintyjät.

Imatralta satamat löytyvät Lammassaaresta ja Imatran kylpylän edustalta, Lappeenrannasta Kaupunginlahdelta.

Scorpions jäähyväiskiertueella

Vuonna 1965 Hannoverissa perustettu saksalaisyhtye Scorpions esiintyy Saimaa Open Air -festivaalin päätähtenä perjantai-iltana 22. heinäkuuuta.

Bändin keikka Saimaan rannalla on osa yhtyeen spektaakkelimaista jäähyväiskiertuetta Get Your Sting and Blackout World Tour. Scorpions on ilmoittanut lopettavansa uransa tämän kiertueen jälkeen.

On selvää, että Saimaan keikalla kuullaan mm. sellaiset rock-ikivihreät kuin ”Wind of Change”, ”Still Loving You” ja ”Send Me An Angel”.

Yli 40-vuotisen uransa aikana Scorpions on myynyt lähes 150 miljoonaa albumia.

Lisätiedot

 

 

Lue myös nämä

X