Tilaa
Uutiset

Saimaa Boatingin veneosake vaihtelunhaluiselle

10.02.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Babro Classic 1150 XL

Saimaa Boatingin uudet osakkeenostajat saavat nyt valita viidestä veneestä. Veneily on veneosakkaalle helppoa, sillä huollot, vakuutukset ja talvisäilytys sekä laituripaikat hoituvat huoltosopimuksen puitteissa edullisesti. Hyvin varusteltujen veneiden käyttöön annetaan opastus Saimaa Boating veneilykoulussa.

Laivaston uusin on kuvan hollantilainen Babro Classic 1150 XL -teräsvene, johon voi tutustua Venemessuilla osastolla 6f18

Suomalaisen Bellan mallistosta tarjolla on Bella 703, Aquador 22c ja klassikkovene Bella Falcon. Lisäksi valikoimassa on norjalainen Nidelv 28 Classic. 

Osake on 1/10 omistusoikeus yhteen veneeseen, jolloin käyttöoikeus perustuu ko. osakkeeseen/veneeseen. Yhdellä osakkeella omistaja saa veneillä kaksi viikkoa kesässä. Kiertävässä viikkosysteemissä toinen viikko osuu kesäsesonkiin ja toinen kevääseen/syksyyn. Omatoiminen viikkojen/veneiden vaihto osakkaiden kesken on mahdollista.

Osakkeen ”upgrading” isompaan veneeseen on mahdollista milloin tahansa sikäli kuin osakkeita on vapaana. Osakevaihtotapauksessa Saimaa Boating lunastaa vanhan osakkeen jäännöshinnalla, joka perustuu 5 % vuotuiseen arvonalenemaan ja myy tilalle uuden osakkeen.

Lisätietoja 

 

 

Lue myös nämä

X