Tilaa
Uutiset

Q Club – Sähköinen vuokravene Skipperille

Skipperi ja Q Yachts lanseeraavat uuden sähköveneen osaksi Skipperi Fleet -yhteiskäyttöpalvelua. Tilauksen ensimmäiset veneet toimitetaan Espooseen ja Tukholmaan kesällä 2022. Lähivuosien suunnitelmissa on satoja sähköveneitä Suomeen ja ulkomaille.

16.02.2022

Kirjoittajapasi nuutinen

Vuokravenepalvelu Skipperi on lähtenyt yhteistyöhön Q Yachtsin kanssa. Sen ensimmäisenä hedelmänä on veistämön toinen venemalli, 30-jalkaista keulakajuutalla varustettua esikoista pienempi Q Club.

Uusi vene on kokonaan avoin ja runkopituudeltaan 7,2-metrinen. Ohjaamo on veneen keskilinjalla peräsosassa ja varustettu todella suurella monitoiminäytöllä. Keulassa on puolipitkä kansi, jonka alle jää tila venevarusteille. Muuten keulapuolen täyttävät laitoja myötäävät penkit, joiden keskellä on neljälle piknik-kattauksen salliva pöytä. Turkki jatkuu samassa tasossa suoraan perän kahdelle uimatasolle, joiden välissä on korkea aurinkotaso.

Runko on suunniteltu energiataloudelliseksi. Huippunopeus on kahdeksan solmua, mutta taloudellinen matkavauhti noin 6 kn. Silloin toimintamatkaksi lasketaan 78 mpk, joka vuokrakäytössä on varmasti hyvin tarpeet kattava. Akustossa on virtaa 27 kWh ja veneen pohjalle sijoitettuna se antaa vakautta, joka yhdessä sangen korkeiden laitojen kanssa on käyttötarkoituksen huomioiden oiva turvatekijä.

Ensimmäiset Q Club -veneet tulevat Skipperin Espoon satamiin tänä keväänä ja laivuetta kasvatetaan seuraavien kolmen kauden aikana muihin toimipisteisiin.

Lisätiedot Skipperi

 

Lue myös nämä

X