Tilaa
Uutiset

Privilège Signature 650 ja 750 – Uuteen alkuun

29.08.2022

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Ranskalainen katamaraanivalmistaja Privilege päätyi Hanse Groupin omistukseen viisi vuotta sitten, ja erosi keväällä taas itsenäiseksi. Tiedotteissa kiiteltiin yhteistyötä toiminnan ja tuotannon rationalisoinnissa, mutta todettiin Hansen sarjavalmistus- ja Privilegen customtavoitteiden toimivan paremmin erillään.

Ensimmäiset Signature-sarjan uudismallit viittaavat Privilegen tähtäävän entistä korkeamman luksustason risteilypursiin. Jo veneiden 65- ja 75-jalan koko kertoo mistä on kyse. Marc Lombardin ja Franck Darnetin kädenjälki piirroksissa paljastaa vielä enemmän.

Rungoissa uppoumaa on viety kohti keulaa, joka on terävä ja lievästi negatiivisena venyttää vesilinjaa. Tehoa tuo korkea masto ja verrattain matalan flybridgen ansiosta suuri purjeala, nykykattien tyyliin keulakolmioon panostaen. Yläohjaamossa köysityöt tehdään keskellä, mutta ohjauspisteet on molemmilla laidoilla parhaan näkyvyyden paikalla.

Nopeaa risteilyelämystä tavoitellaan siis, mutta ylellisesti. Oleskelutilat soljuvat sisältä suurten lasiovien kautta avotilaan ja leveitä portaikkoja myöden runkojen uimatasoille. Niitä yhdistämään laskeutuu hydraulisesti taso, joka yläasennossa toimii jollatelineenä.

Privilege Signature 650

Rungoissa riittää leveyttä niin, että kaikki kajuutat voidaan varustaa omilla toileteilla sviiteiksi, joissa on poikittaiset parivuoteet ja työ/kampauspöydät. Erityistä huomiota on kiinnitetty luonnonvalon runsauteen ja custom-pursista kun on kyse, asiakkaalle on tarjolla pitkä lista sisustusvaihtoehtoja ja -materiaaleja.

Privilege Signature 650

Lisätiedot Privilège Catamarans

Lue myös nämä

X