Tilaa
Uutiset

Poker Run Hanko 22.-24.7.

06.07.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Poker Run 2010

Kuudes peräkkäinen Poker Run järjestetään Hangossa 22.-24.7.

Tänä vuonna tapahtuman tukikohta on Itäisessä vierassatamassa. Pitkään päälaituriin mahtuvat kaikki kisaan osallistuvat veneet, joten Poker Run Hanko tarjoaa upeita ja nopeita veneitä, joita ei varmasti näe muualla samassa laiturissa.

Poker Run -reitin ajamiseen voi osallistua urheilullisella 6-16-metrisellä avoveneellä, jonka nopeus on 35-90 solmua. Järjestäjä varaa oikeuden valita ajamiseen osallistuvat veneet.

Veneiden nopeuskoe ajetaan Itämerenportin saaren edustalla, jossa saaren ravintola tarjoaa parhaan katsomon. Saaren edustalta tehdään myös näyttävä yhteislähtö.

Reitti kulkee 23.7. Hangosta Kasnäsin vierassatamaan ja sieltä takaisin Hankoon. Myös Kasnäsin edustalla on veneiden vauhdikas yhteislähtö. Joka etappisatamasta jokainen venekunta saa suljetun kirjekuoren, jossa on sisällä yksi pelikortti. Maalissa jokaisella on viisi korttia. Illalla kuoret avataan ja parhaimman pokerikäden saanut voittaa palkinnon. Lisäksi palkitaan nopeusennätyksen voittaja, etappiajon nopein vene ja näyttävin vene-/asuyhdistelmä.

Iltajuhlat pidetään perjantaina Ravintola HSF:ssä ja lauantaina tunnelma hupentuu palkintojenjakojuhlissa Ravintola Tivolissa.

Ilmoittautumisaika päättyy 15.7. Se pätee myös paikalle saapuviin katselijaveneisiin, jotta jokaiselle voidaan varmistaa paikat etukäteen.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X