Tilaa
Testit

Pikatestissä langaton latauslaite ROKK Wireless Active

Enää ei tarvitse virranpuutteesta kärsivää puhelinta piilottaa sisätiloihin, kun langaton latauslaite kestää avoveneenkin pulpetissa.

11.07.2019

KirjoittajaPasi Nuutinen

Scanstrutin ROKK-sarjan uusin tuote on viimein saapunut kauppoihin. Wireless Activea esiteltiin ennakkoon jo keväällä, mutta sen markkinoille tulon hetkeä ei valmistaja uskaltanut tuolloin luvata.

Kyseessä on ensimmäinen aidosti vesitiivis (IPX6) langaton laturi Android/iOS-mobiililaitteille. Laturi voidaan kytkeä suoraan 12 tai 24 voltin jännitteeseen ja se tukee Qi-standardia. Laturin leuat sallivat kiinnityksen 173–120 mm kokoisille laitteille, se tunnistaa ylikuumenemisen, keskeyttää valmiin latauksen ja näyttää ledillä lataustilan. Teho riittää lataamaan myös puhelinten suojakuoren läpi 3 mm asti. Vesitiiviyden ansiosta laite on puhdistettavissa vesipesulla.

Kiinnitys veneen pulpettiin (tai vaikka työkoneen kojetauluun) tapahtuu yksinkertaisesti neljällä ruuvilla. Vain johdolle pitää tehdä reikä virtalähteen luokse. Laturin ulkomitat ovat: syvyys 33 mm, leveys 74 mm ja korkeus 206–142 mm (avattuna max. / suljettuna ilman ladattavaa laitetta).

ROKK Wireless Activen hinnat verkkokaupoissa vaihtelevat, tämä esimerkki löytyi Marineasta.

Lue myös nämä

X