Tilaa
Testit

Pikatestissä käsiä lämmittävä virtapankki Thaw-kädenlämmitin

Akkukäyttöinen kädenlämmitin on kätevä ja nopeasti lisälämpöä tuottava varuste, joka kelpaa kaikenlaiseen veneilyyn ja ulkoiluharrastuksiin. Myös vinssin varressa kylmettyneet ja kohmeiset kädet saavat kaivattua pikalämpöä.

21.03.2023

Kirjoittajamarko lysmä

Kädenlämmitin lämpenee molemmilta puolilta, joten se tarjoaa samanaikaisesti lämpöä sekä kämmeniin että sormiin. Lämmitin auttaa heti kylmästä kärsivien alueiden verenkiertoa, ja sitä voi suositella erityisesti valkosormisuuden oireista kärsiville ja muuten kylmäherkille.

Thaw-kädenlämmitintä on kahta kokoa, suuri ja pieni. Koko kannattaa valita käsineen kanssa, jotta sen saa varmasti mahtumaan sisään. Kireisiin purjehduskäsineisiin se ei todennäköisesti mahdu, mutta väljempiin hanskamalleihin tuote sujahtaa sisään. Käsineen ranteen kavennus ja joustamattomuus estävät myös sujuvaa käyttöä.

Kokeilussa pieni versio tuotti lämpöä alimmalla teholla luvatun kahdeksan tunnin ajan jopa –12-asteessa, joten vermeen tekniikka on kunnossa. Alin 46 asteen lämpökin tuntui talvisemmissa kokeiluissa riittävältä, eikä korkeampia lämpöasetuksia 53 tai 60 asteeseen tarvinnut käyttää. Todella kylmässä säässä on siis vielä varaa nostaa lämpöä. Lasten käteen pieni lämmitin istuu myös sopivasti.

Vesillä laite on herkkä kastumiselle, joten sen voi suojata pussiin. Virtapankkina laite lataa älypuhelinta lämmityksen lomassa USB-C-asemasta.

Laitteen miinuksena on, että latauksen ja lämmön siniset ja punaiset kolme merkkivaloa erottuvat nuppineulan pään kokoisina todella heikosti.

Pieni kädenlämmitin riittää lämmittämään isonkin kouran.

Thaw-kädenlämmitin

Hinta: pieni 39,90 € / iso 49,90€

Lisätiedot

Bonge

Motonet

Lue myös nämä

X