Tilaa
Testit

Pikatesti: Zhik Superwarm -hanskat märkiin olosuhteisiin

Fleecevuoriset neopreenikäsineet ovat parhaimmillaan, kun kädet liikkuvat koko ajan. Kylmällä kelillä ratin takana seisoessa näpit jäähtyvät nopeasti tiukkojen hanskojen sisällä.

03.01.2023

Kirjoittajaarja kangasniemi

Kuvaajaarja kangasniemi ja arto wegelius

Zhik Superwarm -hanskat on suunniteltu kylmille keleille vesiurheiluun ja -harrastuksiin, esimerkiksi avomeripurjehdukseen ja jollapurjehdukseen, jossa kädet voivat olla pitkään märät. Valmistajan mukaan tavoitteena on ollut myös sormituntuman säilyminen.

Hanskat on valmistettu kolmen millimetrin paksuisesta materiaalista, jossa on 90 prosenttia neopreenia ja 10 prosenttia nailonia. Hanskojen sisäpuolelle on liimattu ohut fleecevuori.

Zhik Superwarm -hanskoista löytyy paljon kokoja eli XXS–XXL.

Hanskat ovat tiukat, eikä Zhikin sivujen kokotaulukkoon kannata sokeasti luottaa: testaajalle se osoitti kooksi S, mutta hanskoja kokeillessa parempi koko oli M.

Saumat piilossa

Käden mukaan muotoillut Zhikin Superwarmit istuivat hyvin käteen. Saumat on liimattu ja ommeltu piiloon, joten ne eivät painaneet mistään kohtaa eikä vesi päässyt saumojen kautta hanskan sisään. Kämmen ja peukalohanka on vahvistettu kuviomuotoillulla polyuretaanitekstiilillä, mikä lisää pitoa ja kulutuskestävyyttä.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X