Tilaa
Testit

Pikatesti: Smartstore Dry – säilytyslaatikot – Hajut ja kosteus loitolle

Samankokoiset, helposti pinossa pysyvät laatikot toimivat mainiosti veneen irtokamojen säilytyksessä. Parasta on, että boksit pitävät kosteuden ja lian ulkopuolella ja hajut sisällä.

07.10.2021

Kirjoittajaja kuvat arja kangasniemi ja valmistaja

Pinottavat, vedenpitävät SmartStore Dry -säilytyslaatikot sopivat veneen irtotavaroiden säilyttämiseen. Kansi ja laatikko ovat jämäkät, joten ne eivät rikkoudu helposti. Lisäksi laatikoilla on 10 vuoden takuu. Vaikka kansi on tiukka, sen saa helposti auki hieman ulkonevista nurkista.

Bokseja on kolme eri kokoa, 12 l, 33 l ja 50 l, joista voi valita omaan käyttötarkoitukseensa sopivat. Mittasimme tilavuudet kahdesta pienimmästä laatikosta ja ne pitivät paikkaansa.

SmartStore Dry -laatikot on suunniteltu muuttuviin, jopa ääriolosuhteisiin, joissa tavaroiden luvataan pysyvän puhtaina ja kuivina. SmartStore Dry -laatikoiden sanotaan kestävän lämpötilavaihtelut –40 asteesta +70 asteeseen.

Valmistajan mukaan laatikot pitävät loitolla kosteuden, roiskeveden, tomun, hajut ja ötökät. Laatikoilla on IP-luokitus, joka on eurooppalainen järjestelmä, jolla määritellään laitekoteloiden ja sähkölaitteiden tiiviyttä esimerkiksi pölyä ja vettä vastaan. Valmistajan mukaan pienin laatikko sai testeissä IP64-luokituksen ja kaksi isointa IP44:n, mutta testilaatikoiden kannessa myös pienimmän boksin luokitus on IP44. Se tarkoittaa, että laatikko suojaa roiskevedeltä ja halkaisijaltaan enintään yhden millimetrin kappaleita vastaan. IP64-luokiteltu esine suojaa täydellisesti pölyltä.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X