Tilaa
Testit

Pikatesti: Seaflo-pesupumppu – Puhdasta ilman vesijohtoa

Salkkuun pakattava Seaflo-pesuri kulkee näppärästi mukana veneessä vaikka koko purjehduskauden. Säädettävä suutin puhdistaa hellästi tiikkikannen ja ampuu lian ulos kapeista raoista.

17.03.2021

Kirjoittajaarja kangasniemi

Kuvaajaarja kangasniemi ja valmistaja

Seaflo-pesupumpulla puhdistat veneen paikoissa, joissa ei ole saatavilla verkkovirtaa tai juoksevaa vettä. Seaflon maksimipaine on 4,8 baaria, se pumppaa vettä 17 litraa minuutissa ja veden nostokorkeus on 1,8 metriä. Paine ei ole riittävän korkea, että laite olisi painepesuri ja toimisi sellaisen lailla, mutta Seaflon ottaman veden määrä, paine ja pumppausnopeus riittivät veneen puhdistamiseen.

Pesupumppu ja mukana tulevat varusteet mahtuvat kovaan, 13 x 37 x 43 senttimetrin kokoiseen laukkuun, joka painaa 5,3 kiloa. Laukun voi säilyttää missä tahansa asennossa, joten se oli helppo sijoittaa veneeseen. Seaflon purki laukusta ja pakkasi siihen takaisin nopeasti.

Seaflon 2,4 metriä pitkä virtajohto liitetään joko 12V-pistokkeeseen tai suoraan akkuun hauenleuoilla, jotka sisältyvät pakettiin. Pesuri kuluttaa paljon virtaa, joten jos aiot käyttää tupakansytytinpistoketta, varmista ennen käyttöä sytyttimen sulakkeen ja johtojen kapasiteetti. Jos kapasiteetti ei riitä, ota virta suoraan akusta. Laitteen virran saa päälle ja pois virtajohdon kytkimestä.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X