Tilaa
Testit

Pikatesti: NEBO-lamput – Valotehoa pikkupaketissa

NEBOt ovat pieniä ja kevyitä lamppuja mukana kuljetettaviksi, mutta tehoa niistä löytyi yllättävän paljon. Riittävän pitkän valokeilan ansiosta lampuilla pystyi myös etsimään heijastimellisia reimareita pimeässä.

25.01.2023

KirjoittajaArja Kangasniemi

KuvaajaArja Kangasniemi ja valmistaja

  • NEBO OMNI 2K
  • NEBO TRANSCEND 1500

Venehommia täytyy telakointiaikana ja veneilykaudellakin tehdä pimeässä ja hämärässä, jolloin reilusti valoa antavat työvalot ovat tarpeen. Testasimme kaksi ladattavaa NEBO-lamppua, jotka ladataan usb-c-pistokkeen kautta.

Molemmat lamput ovat kokoonsa nähden tehokkaita: enimmillään NEBO Omni 2K:n valon määrä on 2000 luumenia ja NEBO Transcend -otsalampun 1500 luumenia. Molemmat lamput ovat iskunkestäviä. Omni kestää roiskeveden (IPX4), ja Transcend on vesitiivis lyhytaikaisesti upotettuna (IPX7), joten ne sopivat hyvin veneilykäyttöön.

NEBO Omni 2K on malliltaan Transcendia perinteisempi työvalo. Valaisimessa on kaksi COB-led-paneelia, jotka antavat tasaisemman valon kuin normaalit led-paneelit. COB-paneeleja pystyy kääntämään eri asentoihin, ja niitä voi pitää päällä yksi tai kaksi tarpeen mukaan. Lampussa on kuusi valotilaa, joista tehokkaimman sanotaan valaisevan 70 metrin päähän, jolloin akku kestää 1,3 tuntia. Lisäksi valotehoa voi säätää ja valotiloja laittaa muistiin.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X