Tilaa
Uutiset

Pienmoottoribensiini mittarijakeluun Nesteen kahdella asemalla

05.05.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Neste Oil

Pienmoottoribensiiniä on valmistettu Nesteen Naantalin jalostamolla vuodesta 1990 lähtien. Neste-pienmoottoribensiini 4-T tuli Helsingin Neste Oil Eläintarhan asemalla mittarimyyntiin toukokuun alusta lähtien ja tulee Porvoossa Neste Oil Asentajantien asemalla toukokuun puolivälistä lähtien. Neste-pienmoottoribensiinin uudet pienpakkaukset ovat myös myynnissä Neste Oilin asemilla.

– Suomessa alkylaatti- eli pienmoottoribensiinille myönnettiin valmisteveroetu tämän vuoden alusta, jolloin pienmoottoribensiini sai paremmat edellytykset tulla mittarimyyntituotteeksi, sanoo johtaja Arvo Ruotsalainen Neste Oilista.

– Mittarimyynnissä tuotteen hinta on n. 2 euroa/litra, eli se on selvästi pakatun tuotteen hintaa alhaisempi. Pienmoottoribensiini 4-T sopii sellaisenaan kaikille 4-tahti pienmoottoreille.

– Pienmoottoribensiini on paras pienmoottorille, miellyttävin polttoneste käyttäjälleen sekä turvallisin ympäristölle. Tuote ei sisällä bentseeniä eikä haitallisia aromaatteja, joten sitä ei luokitella myrkylliseksi aineeksi. Pienmoottoribensiini pitää moottorin puhtaana, laskee sen käyntilämpötilaa ja varmistaa häiriöttömämmän käynnin ja käynnistyksen sekä pidentää myös moottorin käyttöikää. Tuote ei haise kuten perinteinen autobensiini, ja se sopii erinomaisesti pienkoneiden kausisäilytykseen, sanoo Arvo Ruotsalainen.

 

Lue myös nämä

X