Tilaa
Jutut

Pidä saaristo siistinä etsii kansimiestä Roopelle – kiinnostuneilla jo kiire hakea

Kansimiehen pestistä kiinnostuneilla alkaa olla kiire, sillä hakemukset tulee lähettää maanantaihin 6. huhtikuuta mennessä.

05.04.2020

KirjoittajaJukka Hiiro

Pidä saaristo siistinä ry etsii kansimiestä yhdelle huoltoalus Roopeistaan. Kansimiestä etsitään M/S Roope-Botnialle, jonka toiminta-alueena on Pohjanlahti.

”Työhön kuuluu muun muassa jätteiden kuljetusta, polttopuuhuoltoa, kuivakäymälöiden huoltoa ja korjaustöitä. Toivomme sinun olevan reipas ja toimeen tarttuva henkilö ja olet tottunut liikkumaan vesillä”, PSS kertoo työilmoituksessaan.

Lisäksi hakijalta toivotaan, ettei tämä pelkää fyysistä tai likaistakaan työtä, rakennus- ja korjaustöistä tulisi olla jonkin verran kokemusta, ikää tulisi olla 18 vuotta ja tavallisimpien työkalujen ja niiden käytön tulisi olla tuttua.

M/S Roope-Botnian kotisatama on Luodossa. Merellä ollaan aina maanantaista perjantaihin, ja viikonlopuiksi pääsee kotiin. Työsuhde alkaa toukokuussa ja päättyy lokakuussa. Kansimiehen lisäksi aluksella työskentelee vain päällikkö.

Työhön valittavalta vaaditaan lisäksi voimassa oleva ensiapukurssin eli Ea1:n todistus, alkusammutustodistus sekä merimieslääkärin terveystodistus.

Lisätietoja toiminta-alueesta löydät löydät täältä, ja tarkemmat hakuohjeet täältä. Hakemukset tulee lähettää maanantaina 6. huhtikuuta mennessä.

Lue myös nämä

X