Tilaa
Uutiset

Nimbus W11 – Loistokas viikonloppuristeilijä

24.05.2023

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Nimbuksen uuden linjan viikonloppuristeilijöiden lippulaiva W11 pakkaa 12,4-metriseen veneeseen reilusti luksusta.

Porraspohjainen, kapeahko runko on sama kuin C11- ja T11-veneissä. Moottoreiksi tulee Mercury Veradot (2 x 300 hv tai 2 x 400 hv). Sisällä on kajuutat keulassa ja avotilan alla sekä toiletti. Ei muuta, joten kaikki tilat ovat mukavan väljiä.

Veneen sydän on avotilan muunneltava sohvaryhmä. Ruokailemaan siihen mahtuu jopa kahdeksan henkeä, hyvää piknik-tasoa edustavan ulkopentterin on katsottu riittävän weekend-risteilyyn. Sohvasto aukeaa myös suureksi aurinkotasoksi ja ensimmäistä kertaa Nimbuksessa käytettävät avattavat laitaterassit laajentavat oleskelutilaa. Turkki laskeutuu portaittain perässä uimatasoille moottorien molemmin puolin, ja lisävarusteena saa hydraulisesti nostettavan ja laskettavan lisätason moottoreiden taakse koko veneen leveydeltä.

Nimbus W11

Keulakannella on toinen patjasto. Sinne käydään styyrpuurin puolelta alaslaskettua käytävää korkean varalaidan suojassa tai normaalin sivukannen kautta paapuurin puolelta. Ohjaamossa kuljettajalle on oma istuin, kartturin puolella on pieni kulmasohva 2-3 hengelle.

Vakiona Nimbus W11 on korkean tuulilasin suojaama avovene, mutta ohjaamon päälle saa myös kiinteän T-katteen. Paikalla ollessa sitä voi jatkaa edelleen sekä perään että keulaan päin rullattavilla kangasbimineillä.

Ensimmäiset Nimbus W11:t luvataan vesille kuluvan kauden lopulla.

Bike & Boat World

Nimbus

Nimbus W11

Lue myös nämä

X