Tilaa
Uutiset

Nimbus osti Paragon Yachtsin

25.04.2008

KirjoittajaVenelehti

Ruotsalainen Nimbus Boats Ab on ostanut suomalaisen Paragon Yachts Oy:n. Paragonin toistaiseksi ainut malli Paragon 25 valittiin viime helmikuun venenäyttelyssä Näyttelyn veneeksi ja se on saanut runsaasti kiitosta erityisesti ajo-ominaisuuksillaan ja uudenlaisella muotoilulla.

Paragonin taustalla on mainosalalta tuttu Sakari Mattila. Hänet tunnetaan myös Aquadorin luojana runsaan kymmenen vuoden takaa. Mattilan mukaan Nimbus on paras mahdollinen omistaja voimakkaassa kasvussa olevalle Paragonille, sillä yhtiöllä on paljon osaamista venevalmistuksessa, hyvä laatu, tuotantokapasiteettia ja laaja jälleenmyyjäverkosto. Sakari Mattila aikoo jatkossakin olla mukana Paragonin kehitystyössä ja työn alla on jo useampia, suurempia malleja.

Tiedotteensa mukaan Nimbus haluaa nyt tehdyllä kaupalla vahvistaa asemaansa Pohjoismaiden johtavana venevalmistajana. Nimbuksella Paragonia pidetään jännittävänä konseptina, jonka veroista ei ole muilla valmistajilla. Paragon laajentaa nopeasti Nimbuksen venevalikoimaa hyvin houkuttelevilla markkinoilla. Samalla Nimbus kehittää voimakkaasti omaa mallistoaan.

Suomessa Paragonit myy jatkossakin Helsingissä toimiva Petski Boat.

AI 25.4.2008

Lue myös nämä

X