Tilaa
Uutiset

New Port Jollas ja Kalanokka avattu

29.06.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Marinetek New Port Keilaniemi ja Kalanokka 

Täyden palvelun New Port -venesatamaketju tarjoaa nykyaikaisen, turvallisen ja
helppokäyttöisen venepaikan sähköineen, vesineen, jätehuoltoineen ja vartiointeineen kaikenkokoisille veneille.

Paikkoja voi vuokrata päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai koko veneilykaudeksi.

Kaksi uutta helmeä

New Port Kalanokka sijaitsee Espoon ja Helsingin rajalla, aivan HTC Keilaniemi -toimistorakennusten edessä. Suojainen satama sopii erinomaisesti pienille moottoriveneille. Satamassa on nyt 70 venepaikkaa 5-9 m moottoriveneille. Sijainti on loistava. Helsingin ydinkeskustaan on hyvät yhteydet ja Tapiolan liikekeskus sekä Otaniemen teknologiakylä ovat kävelymatkan päässä. New Port Kalanokkaan johtaa kaksi väylää, toinen idästä ja toinen etelästä.

New Port Jollaksen ensimmäinen 100 venepaikkaa käsittävä rakennusvaihe on valmistunut. Satama sijaitsee Itä-Helsingissä paikassa, joka ennen tunnettiin Vatorin rantana. Satamasta on lyhyt matka eri veneilyreiteille. Mitään syvyys- tai korkeusrajoitteita ei ole, joten satama soveltuu erityisen hyvin suurille purjeveneille. Laiturit ovat Marinetekin nykyaikaisinta ja järeintä mallistoa. Sataman palvelut ja kaupat ovat lähellä.

Tutustumistarjous

Tutustumistarjouksena saa nyt 3 kk:n venepaikan 2 kk:n hinnalla. Satamia on järvillä ja merellä: Helsingissä Jollaksessa, Espoossa Keilalahdessa ja Kalanokassa, Oulussa Virpiniemessä sekä Kotkassa, Padasjoella ja Lappeenrannassa.

New Port -satamaketju kuuluu yli 40 maassa toimivaan Marinetek Group -konserniin. Yrityksellä on tavoitteena avata New Port -satamia lähivuosina kotimaan satamien lisäksi myös muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Lisätiedot numerosta (09) 682 4100 ja verkkosivuilta www.marinetek.net

 

Lue myös nämä

X