Tilaa
Mainos

Muistilista moottoriveneen kausihuoltoon

Veneilykelejä odottaessa voi luppoajan käyttää tehokkaasti hyödyksi suorittamalla veneelle talvihuollon ja vaihtamalla kuluneet osat uusiin.

09.02.2023

KirjoittajaUS-Parts Finn-Am

US-Parts Marine-valikoimasta löydät mm. Tecnoseal-anodit, kattavan valikoiman Sierran laadukkaita huolto-osia sekä venekäyttöön kehitetyt Gulf-voiteluaineet. Näiden avulla pidät veneen kunnossa ja varmistat luotettavan toiminnan koko kesän ajan.

Päivitys veneen ominaisuuksiin

Aina ei pelkkä huolto riitä täyttämään innokkaan veneilijän odotuksia. Jos haluat hemmotella itseäsi päivittämällä vanhan veneen ajo ominaisuudet uudelle tasolle, löytyy US-Parts Marine- valikoimista lääkkeitä niin pieneen kuin suurempaan päivitykseen.

Luisi-ohjauspyörä ja SeaStar-hallintalaite päivittävät ohjaamon aivan uudelle tasolle. Solas ja Michigan -potkurivalikoimasta löytyvät vaihtoehdot lähes kaikkiin venemoottorimalleihin. Ajo-ominaisuuksia voi parantaa Sea- Star-hydrauliohjauksella tai SeaStarmoottorihissillä ja vaihtamalla teräspotkuriin.

Ja jos anoppi meinasi viime kesänä pudota kyydistä veneen keikkuessa, voit tarjota tulevana kesänä tasaisemmat kyydit varustamalla veneen Bennett-trimmilevyillä.

Lue myös nämä

X